ЯНУАРИ - сръчнотийки 2012

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
Нещо няма движение тук. Къде сте, момичета? Отказахте ли се от играта? Аз съм готова с мъниците за май. Ето ги и тях:

Очаквам темичката за м. Юни.

Да не кажете,че не съм готова.Направих десет снимки и нито една за пред хора.Гледайте и си представяйте,че панамата е ярко червена а конеца е злато.:kissyou:

Най обикновен френски възел.Първо с 3 намотки,после с 5 ,7 и така нататък колкото искаш. Тук се вижда по-добре.

:greeneye:Здравейте,
Жегата ни напече и май пооставихме любимото хоби на заден план.
Надявам се все пак да сте изсръчнотийкали нещо и този месец, за да се порадваме на красотите ви.
Ето какво измисли моята глава:
Преглед на прикачен файл 165360 Преглед на прикачен файл 165358 Преглед на прикачен файл 165359
Кубчето е подарък за половинката/да не мрънка/, а калинката за късмет.

Най-после снимах кубчето, от три дни е готово, ето го. Вътре е пълно с вата и кафе:

може да те е изтормозила, но е красива, ще дадеш ли малко инфо как я направи. това вътре стиропор ли е?

tazzzz, звездата е на принципа на пинкийпа - картон с формата на звезда, върху него директно сложих бродерията с подлепващо отдолу, а на гърба директно залепих червен филц, че беше най-лесно:idea: Накрая залепих шнура, като мушнах дървените мъниста.
Мисля обаче, че щеше да е най-лесно ако бях шила звездата като бискорню. Просто много ъгли се събраха и лепих малко по малко, а на долните два края пропуснах и мънистата.

АВГУСТ - сръчнотийки 2012

извинявам се за закъснението, но тъкмо се връщам от черноморието :greeneye:

тема:
август - пятилкинка/книжка за игли 1 2

МАЛКИТЕ НЕЩА ЗА ДОМА
*всеки прави каквото му харесва и после показва резултата. не е задължително да спазвате кривулката за месеца. Схемите са по ваш избор.

под всяка думичка има линк с урок

януари -
пендибул
/пинкийп-сърце
февруари -
бискорню
/ възглавничка
март - зигугу/книжка за игли 1 2
април - пятиклинка/бонбон
май - лале/звезда звезда2
юни -
кубче/матрак
юли - калъф за ножичка/зигугу
август -
пятилкинка/книжка за игли 1 2
септември - берлинго/лале
октомври - кубче/пинкийп
ноември - елхичка/звезда звезда2
декември - берлинго/бонбон

още -
торбичка за бонбони, тиква, камбанка, клубничка, кристал 1, кристал 2, снежни топки

Последно редактирано:
Здравете приятели,
Макар и с малко закъснение ви показвам моето калъфче за ножичка.
028059019-big.jpg
028059020-big.jpg
028059021-big.jpg

Съжалявам за лошото качество на снимките, но в момента разполагам само с телефон.

Последно редактирано:
ето я и моята коледна звезда. много ме измъчи, обаче резултата си заслужаваше :confused: или пък не
и едни приятелчета за елхата - разбира се, че са еленчета, нали?

Аз направих елхичката, ама не сметнах добре панамата. Стана голяма за орнамент за елха, така че измислих друго - коледно дръвче.

Отдавна се впечатлих от показаните идеи и вашите изработки.
Много исках някой път да се включа ... Браво на tazzzz за темичката :)
Ето я моята елхичка за подарък

921356183990.JPG

Надявам се да се е харесала на притежателя.
Весели празници!

Ето я моята елхичка за подарък

921356183990.JPG

Надявам се да се е харесала на притежателя.
Весели празници!
:confused: Някъде ти е изчезнала снимката, защо така?

Вижте сега Freeky какво ми изпрати за Великден, нали е красиво?!
Представям си как се е измъчила, за да ме зарадва, при положение че не шие такива дреболийки.

:D е чак измъчила...
Ама не ми беше много ясно съединяването. То си и личи! :shy2: Веднага след твоя подарък правих и бискорню. За неговото съединяване ми дойде акъла да гледам видео :uhhhh: и то стана по-добре.
Обаче страшно се зарибих с тези дреболии!!! Ще направя поне още едно бискорню :D

Назад