Невероятно нещо си сътворила не е мандали ,а"медал от олимпиада " За това заслужаваш златен медал !!!:idea:-Аз си го преставям поставено в някоя галерия да го видят много,много хора!:clap: Произведение на изкуството !!!:kissyou:
Леле ти знаеш ли каква беля направи с тези нови за мен дизайни? След твоята страничка се прехвърлям да разглеждам мандали. Сега сериозно-творбата ти е повече от прекрасна, рамката е много добре подбрана и направо благородно ти завиждам за "бижуто", което сътвори. Успех с новата мандала и ще следя етапите ти с интерес! :kissyou:
Мили момичета,благодаря много за това,че ме окуражавате и подкрепяте.
Цвети,ще се радвам,ако моята мандала стане повод повече хора да посетят Бургас и гобленарската среща.
Показвам ви още нещо от мен.
Днес една моя любима прителка ми се скара ,че показвам работите си само във фейсбук и аз дълго си търсих темичката ,за да ви покажа какво съм сътворила досега /не ,че е много/.
Освен това почнах и нова мандала Butterfly Lace mandala.Вярно ,че от нея имам съвсем мъничка ушита част и тепърва ме очаква интересното.
Благодаря ви,много момичета!!!rodich ,да това е лен на ДМС в естествен цвят.За съжаление той има много по-лошо преплитане от немския,но пък ще бъде великолепен като фон на ярките цветове,които тепърва предстоят.
Момичета ,благодаря ви за подкрепата и хубавите думи!!!Нямах търпение да довърша центъра на мандалата,заедно с всичките бисерчета и кристали.За сега изглежда малко прекалено и претрупано,но после всичко ще си дойде на мястото.