"Висящите градини "на ...Валентина

Крайният резултат е зашеметяващ:clap:
Как мислиш да го оформиш?
Представих си го върху малка маса със стъкло отгоре.:shy2:

Браво !!!!

Невероятно нещо си сътворила не е мандали ,а"медал от олимпиада " За това заслужаваш златен медал !!!:idea:-Аз си го преставям поставено в някоя галерия да го видят много,много хора!:clap: Произведение на изкуството !!!:kissyou:

Много,много благодаря за хубавите думи!
Всъщност мандалата вече е оформена,но не съм я показвала!
a29366394b6dt.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]

Валя,твоята мандала е един от мотивите ми за нац.среща.Адмирации още един път!:clap::clap::thumbup:

Леле ти знаеш ли каква беля направи с тези нови за мен дизайни? :D След твоята страничка се прехвърлям да разглеждам мандали. :D Сега сериозно-творбата ти е повече от прекрасна, рамката е много добре подбрана и направо благородно ти завиждам за "бижуто", което сътвори. Успех с новата мандала и ще следя етапите ти с интерес! :kissyou:

Мили момичета,благодаря много за това,че ме окуражавате и подкрепяте.
Цвети,ще се радвам,ако моята мандала стане повод повече хора да посетят Бургас и гобленарската среща.
Показвам ви още нещо от мен.
74628dce6226t.jpg
[/URL][/IMG]

Днес една моя любима прителка ми се скара ,че показвам работите си само във фейсбук и аз дълго си търсих темичката ,за да ви покажа какво съм сътворила досега /не ,че е много/.

Освен това почнах и нова мандала Butterfly Lace mandala.Вярно ,че от нея имам съвсем мъничка ушита част и тепърва ме очаква интересното.

Последно редактирано от модератор:
Да ви кажа честно,не знам защо така ми се получи разхвърляна публикацията.Извинете ме ,аз съм компютърен инвалид.

:thumbup::clap:Поздравления за красотите! Мандалата е страхотна!! На какъв лен я шиеш (на снимката ми изглежда лен)?

Чудесни са творенията ти :clap::clap::clap::clap:
Успех с новото предизвикателство и да показваш по-често, че и ние да му се наслаждаваме............

Благодаря ви,много момичета!!!rodich ,да това е лен на ДМС в естествен цвят.За съжаление той има много по-лошо преплитане от немския,но пък ще бъде великолепен като фон на ярките цветове,които тепърва предстоят.

:clap::clap::clap: Разкошни красоти имаш моите огромни адмирации. С нетърпение очаквам етапчета от поредната красота която твориш :kissyou:

Кога започна....кога успя да ушиеш толкова много ?!
Страхотно се получава върху естествения лен! :kissyou:

Момичета ,благодаря ви за подкрепата и хубавите думи!!!Нямах търпение да довърша центъра на мандалата,заедно с всичките бисерчета и кристали.За сега изглежда малко прекалено и претрупано,но после всичко ще си дойде на мястото.
7f43867ac5e7t.jpg
[/URL][/IMG]
9b92beb469bct.jpg
[/URL][/IMG]
712c15c75324t.jpg
[/URL][/IMG]
914a18dbc093t.jpg
[/URL][/IMG]

Перфектно изпълнение.Всички камънчета са наредени,нито едно няма да е кривнало от правия път.Браво,Валя!

Назад