"Висящите градини "на ...Валентина

:clap: :clap: Разкошна японка! Разработките на MAIA наистина са перфектни като подбор на цветове и разработка на дизайна! Страхотна е! Поздравления! :thumbup:

А за мандалата нямам думи! Мечтая си един ден да започна Градината на Алхамбра .... ще следя етапите с огромен интерес :yes:

Онемях .....много различно, детайлно, много красиво, за първи път виждам нещо подобно!Моите поздравления !:clap:

Невероятна красота, справяш се отлично:clap::clap:,на мен ми се вижда доста трудничко с тези бодове.

Получава се много нежно и красиво. Истинско произведение на изкуството! Браво, Валя!:clap::flowerlove:

Невероятна красота! Нямам думи, прекрасно се получава! Наистина това си е изкуство! Снимките ти сега вече показаха повечко, за да добием по-добра представа! Но като гледам доста си напреднала :D , сигурно нямаш търпение да видиш следващата фигура и не ти омръзва, все шиеш нещо различно.
Браво! :clap::clap::clap:
С голямо нетърпение ще очаквам и следващите етапи! :kissyou:

Мога да кажа само че публикуваш малко снимки ... просто тази красота заслужава още поне 10 пъти по толкова публикувани снимки. Браво!!!

За първи път виждам нещо подобно! Това наистина е уникално произведение - имам предвид Градините. Пожелавам Ви приятно завършване и да ни покажете в завършен вид!

Здравейте,момичета!Благодаря на всички за подкрепата!Още малко от моята градина...

94bce0452f7dt.jpg
[/URL][/IMG]

e1e5a27676d2t.jpg
[/URL][/IMG]

f40fdd35d58ct.jpg
[/URL][/IMG]

Назад