"Висящите градини "на ...Валентина

А само ако знаете на живо колко са красиви....Ще ни завиждате, няма начин :D.На снимка изобщо не се вижда цялата красота

Красиво,пищно,оригинално и изключително майсторски изпипано!
Шапка ти свалям :clap::clap:

Прелестно е! Наистина са за завиждане тези, които са го видяли и ще го видят наживо! Поздравления! :clap:

Респект! Суперлативите са ми в недостиг!!! Възхитително, още повече, че е точно по вкуса ми! С нетърпение (и малко тъга!) очаквам грандиозния финал!

Много е красиво! :clap: Тениката, която използваш каква е? Гледам че не е само кръстче. И на коя фирма е това?

Цвети,Гинева,dushkova ,Мадам Етел ,Freeky ,благодаря ви ,че надникнахте тук и ме подкрепихте!
Freeky,освен кръстчета има много специални шевове/шият се по диаграма/,мъниста ,кристали и мнооого контурен бод.Дизайнът е на Chatelaine.

Страхотна красота!С нетърпение ще чакам да го видя завършен.:clap::clap::clap:

След почти 9 месеца работа е готова моята първа мандала на Chatelaine.
07a552bab7b6t.jpg
[/URL][/IMG]

Поздравления! :clap:
Разкошно, не знам какво друго да кажа. Интересно ми е как ще го оформиш. :)

Следях етапите и очаквах да я видя завършена. Мога само благородно да завиждам, че имаш това съкровище. Уникално красива, страхотна, прекрасна!!! :clap::clap::clap:

Чуден е Валя!:clap:Жалко, че на снимката не се виждат всички камънчета и ламенцето...Но какво да се прави като сме калпави фотографи, но има оправдание - не са фотогенични :D

Назад