pepina_p Гобленар 21 Май 2012 #81 Много хубавки са станали!!!:loveglasses: Не виждам какво му е голямото.:idea: За комина може и да са големки де.....
Много хубавки са станали!!!:loveglasses: Не виждам какво му е голямото.:idea: За комина може и да са големки де.....
pepina_p Гобленар 25 Май 2012 #88 Чакам още 4 броя, а после и в рамки.......:loveglasses: Кухнатя страшно ще се освежи!!!:clap:
maleks Гобленар Модератор 27 Юни 2012 #91 gpiano каза: Сега шия доматите Кликнете, за да разширите... :clap:Лелее, покрай доматите и репи, и лук, и молитва!
gpiano каза: Сега шия доматите Кликнете, за да разширите... :clap:Лелее, покрай доматите и репи, и лук, и молитва!
gpiano Гобленар 27 Юни 2012 #92 Чушките - още малко и ще са готови и ще си имам всички зеленчуци от серийката
pepina_p Гобленар 27 Юни 2012 #93 Хайде ще чакаме да ги донесеш на срещата в неделя:loveglasses:, така и така ми се отложи почивката....:kissyou:
Хайде ще чакаме да ги донесеш на срещата в неделя:loveglasses:, така и така ми се отложи почивката....:kissyou:
gpiano Гобленар 27 Юни 2012 #94 Аз мислех да не ги нося . Ама чушките може и да не са готови до тогава
pepina_p Гобленар 2 Юли 2012 #98 Аз пък реших, че рибите са вече готови и направо щях да зяпна с отворена уста....:idea::gipsy:
gpiano Гобленар 2 Юли 2012 #99 Днес започнах втората риба. Остават ми още няколко бода от синята риба, но утре ще я дошивам, че на тази черна панама малко трудно се вижда...
Днес започнах втората риба. Остават ми още няколко бода от синята риба, но утре ще я дошивам, че на тази черна панама малко трудно се вижда...