И аз да се похваля....

• Началник на темата Началник на темата gpiano
  • Начална дата Начална дата
Ето ги новите ми гобленчета. Докато аз ших рибките, мама довърши последните зеленчуци от серийката. Сега продължаваме с новите проекти :idea:

Браво! Чудесни зеленчуци си имаш. :clap: И рибките са супер, а аз без малко да се изложа. Помислих си, че помощникът ще ги довърши.:D:kissyou:

Чушките са ми най-апетитни от цялата серия на Vervaco.:loveglasses: И рибките са супер!!!:clap: Богатство ли означаваха???? Има 5 шестици от ТОТОТО??? :gipsy:

Да богатство. Сега съм решила и на щастието да ушия, но преди това имам други неща замислени. Пък и малко да си почина от черната панама хаха

Ето го и гоблена, който ших специално за националната среща! В събота ще го занеса да го рамкирам и скоро ще кача снимка в напълно завършен вид - с рамка!

Всяко бодче фон си е струвало!!!:clap: Красиви фрезийй!!! Чакам да видя и каква рамка ще им избереш.:loveglasses::kissyou:

Снимката не може да покаже истинската красота на фрезийте, затова ще ги видя тези дни на живо. :loveglasses:А рамката на молитвата я допълва прекрасно!!!:clap:

Ето и Коледните ми произведения. Първите ми картички и гобленчето, което другарчето ми получи в Коледната игра. След някой друг ден ще покажа и последния ми Коледен гоблен за тази година :D и се захващам други работи да бродирам.

Гобленчето ми е един от любимите Коледни, а картичките са по-красиви от моята....:loveglasses::clap::kissyou:

Трябва време за картичките. Сега ще се усъвършенствам през месеца почивка, който имам. :D
Дано напредна с гоблените, че нещо изоставам с графика :D

Ето и коледно-новогодишния гоблен завършен малко след празниците, но все пак завършен :D

Назад