gpiano Гобленар 17 Ноември 2011 #21 Ето и коледното ми гобленче рамкирано! Само чака да дойде празника и да бъде закачено!
gpiano Гобленар 17 Ноември 2011 #22 Това са цветята, които ших за подарък! Вече са в рамка и утре ще бъдат подарени!
pepina_p Гобленар 18 Ноември 2011 #23 Красиви са!!!:loveglasses: И цветята и коледното.:clap::kissyou:
gpiano Гобленар 31 Януари 2012 #28 Ето и завършените нарциси! Сега остава само да го занеса да го рамкират и ще бъде закачен на отреденото му място!
Ето и завършените нарциси! Сега остава само да го занеса да го рамкират и ще бъде закачен на отреденото му място!
pepina_p Гобленар 31 Януари 2012 #29 Много е въздействащ, дори само на снимка!!!:loveglasses: Очаквам да го видя на живо.........:idea: Скоро и рамкиран даже.....:clap:
Много е въздействащ, дори само на снимка!!!:loveglasses: Очаквам да го видя на живо.........:idea: Скоро и рамкиран даже.....:clap:
gpiano Гобленар 9 Февруари 2012 #35 Ето го - рамкиран и закачен! Мисля, че се получи доста добре :idea:
pepina_p Гобленар 9 Февруари 2012 #37 gpiano каза: Ето го - рамкиран и закачен! Мисля, че се получи доста добре :idea: Кликнете, за да разширите... Скромно казано............. Получило се е ПОВЕЧЕ от добре!!!:loveglasses: И вече на стената..... действате с огромен замах във вас.:kissyou:
gpiano каза: Ето го - рамкиран и закачен! Мисля, че се получи доста добре :idea: Кликнете, за да разширите... Скромно казано............. Получило се е ПОВЕЧЕ от добре!!!:loveglasses: И вече на стената..... действате с огромен замах във вас.:kissyou: