Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
:hello: аз си направих схема на една картина"ваза с латинки". мога да я разпечатам на домашния принтер от програмата Pattern Maker както трябва -на няколко листа. трудното е в това, че искам също да я изпратя по е-mail , но не зная как да я запомня че да се разпечатва както става, когато си разпечатваме безплатните схеми "солария", "гинокардия"... (те са формат pdf) дано ме разбрахте какво искам да направя.![]()
дано има по-големи специалисти , които да обяснят, защото прочетох по-горе за такъв проблем, явно е нужно обяснение::?:
Привет на всички! Новичка съм в този форум, предварително се извинявам, ако съм сложила темата не на място :shy2: Може ли някой от вас да ми помогне с прословутата Pattern Maker? Създавам схемата, избрала съм кръстат бод, дотук добре... но това, което не зная, е дали да я шия 1:1 или 1:4Не мога да открия опция за подобна настройка. Благодаря ви предварително за помощта! :kissyou: