Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Аз лично не съм имала успех при повторно активиране на вече съществуваща версия на програмата без да съм си преинсталира компа.
Ако някой е успял нека да ти подскаже как да го направиш.
Иначе е много лесно след като се преинсталираш компютъра следвай правилно указанията за инсталиране и тогава няма да имаш проблеми.
Единствената програма която дава що-годе реални цветове на вкараната снимка е патерн мейкър4 всички останали използват цветове в палитрите си нереални с действителните такива и рискуваш да си направиш нещо което след това да не можеш да го гледаш.
Пак имам въпрос. :-| в програмата РМ има опция floss usage, за метражите на конците. Понеже за първи път ще шия пренабор, въпросът ми е към всички, които са шили пренабори.Стигат ли ви конците, които сте закупили според пренабора? Виждала съм скан на конците на оригиналния гоблен, който мисля да шия и на пръв поглед има разлика с количеството, което дава пренабора.
Благодаря предварително:kissyou:
здравейте, имам следният проблем:
Свалих програмата за правене на гоблени pmv4_ne, инсталирах я , но неотваря нито картинка нито схема , нищо.Дава следното съобщение:
Command line parameters:
/L Language ID
/S и т.н.
Здравейте и от мен. Аз искам да попитам дали програмата има опция да промени вече направена цветна схема в черно - бяла. Една съфорумка ми каза, че може. Доста се порових, но не намерих от къде. Моля за помощ,з. мн. ми хареса гоблена, а няма как да разпечатам цветните схеми![]()
От панела Palette избираш Symbol format и махаш отметката на Allow color behind symbol. Само преди това провери дали на всеки цвят има и символ.
Някой случайно да има версия на pattern maker за windows7? Версията, която имам кракната не тръгва на този Windows. Ако някой може да ми помогне ще съм благодарнаtaniayaneva75@gmail.com
Няма такива версии, но пък те си тръгват даже и на Убунту, дори и на Слак.Моля помагайте,въпроса ми е към тези които имат VISTA а най вече към знаещите ,има ли начин да сваля новата версия на РМ.....иначе за VISTA ми иска парички![]()
момичета, имам един въпрос . Как да махна бек стич от схемата в ПМ и дали е възмажно това?
Момичета,дали някой има инсталирана програма PC stich за отваряне на .pat файлове и възможност да превърне една схема от .pat в pdf формат.
Благодаря на отзовалите се