и аз да се покажа вече

Страхотен Дядо Коледа:clap:, няма значение колко бързо/бавно е станал. Аз пък само му се каня втора зима:gipsy:.

последното мънистено творение, малко отдалече го снима сина, ама се вижда колко е красиво, много му се радвах, докато го ших :idea:

Тези мъниста, тези мъниста- само аз май не съм опитала още да ги шия:idea:...............ама и не смятам да опитвам..........:gipsy:
Теменужката ти е много красива!!!:loveglasses:

и последните две неща - първото шито в училище с децата, второто - в свободното време на фермата

Ааа, тази серия пиленца много я харесвам! А с мъниста се е получуло много интересно! Браво на децата!

Nev, децата малко шиха по него - докато им дойдат поръчките от Оля, повечето аз си го ших :idea:

Всички са страхотни, но принцеса Сиси направо....очите ми останаха. Браво! Невероятни са!

Всички са страхотни, но принцеса Сиси направо....очите ми останаха. Браво! Невероятни са!

нали? Как си личи,че ми е любим гоблен - цялото си сърце съм вложила в него...
Подготвям се за друг неин портрет - от Golden Kite, но първо ще ди довърша големия семеен портрет - с новия на Сиси се нахъсвам да шия по-бързо :D

Пиленцата,пък и вятърната мелница са прекрасни!!!:clap::D:clap:

благодаря,Ирка, мелницата беше избоцкана на фермата,докато си пиех кафето, и понеже там не ми се играеше с 1:4, я направих с вилеровия бод :idea:

sineokata,благодаря!!!

пробвай, irina48- не е страшно - първият ми такъв гоблен беше Лунната зима на Милена стил - някъде назад по страниците е.
Ми не се получи зле,да ти кажа - на мен ми допадна.
Сега съжалявам,че не уших и Воденицата на Буше по тоя начин...

Всичките ми рамки са правени в Галерия Рим в Капана в Пловдив.
Мъжът ми плаща за тях и държи да ги правим там-точно защото там му харесаха най-много още в началото.

На снимката без рамка панамата изглежда бяла,а тук е като тонирана. Окото ли ме лъже или има някаква промяна?
Поздравления много е хубав! И моето бебе позвъня преди броени дни :)

Назад