и аз да се покажа вече

И да споделиш после дали тези сладури правят магията............. :)

Дай боже ,да я направят магията, но са си красиви и сладурски ! Честити да са !

Дано, дано, докато ших, мислите ми бяха изцяло към нея насочени - да не казвам, че бях й залепила и снимката на панамката, че да не обърка Дядо Боже случайно чедата си - моя мъж вече иска внуци да разкарва, пък да го изненадам с някой щъркел по никое време. Днес получих и Йерусалимската Богородица, която също закриляла бъдещи майки, и също е наречена за Бубето... Май- юни месец ги чака ин-витро, дано всичко се получи!!!!

и едно примитивче между два конкурсни и още един с молба за бебе - този път с мъниста , Йерусалимската Богородица, който се надявам скоро да покажа ....Засега зачеването е факт - значи ангелчетата са помогнали, сега остава бебето да си остане на топличко, за което се надявам Богородицата да помогне...А примитивът е предназначен за подарък - след два месеца тръгва на дълъг път...
Преглед на прикачен файл 178822

Преглед на прикачен файл 179082

света Юлия - пак за подарък, пак мъниста :D
Нещо съм в мънистен период - и Йерусалимската Богородичка завърших тези дни, ама я пратих на жената, без да я снимам...Надявам се като си рамкира ангелчетата и Богородицата, да ми прати снимка...
Имаше развитие, де, по въпроса - забременяла е, но в 7-та седмица сърчицето на бебето спряло и се наложил кюртаж...Сега след два месеца пак продължават - за шести път...Дай Боже този път вече наистина всичко да е наред...

Назад