и аз да се покажа вече

третото от серията не е снимано все още, но ще кача и него, а това пък е първото от друга серия:

и един подарък, който все още не е тръгнал към получателката си, но в скоро време ще е рамкиран:

нещо ново - света Юлия, която отиде за подарък, а на мен ми останаха само снимките :D
е, и удоволствието от първия гоблен с мъниста

Последно редактирано:
още нещо, пак подарък :

сама съм го рамкирала и тъй като нямаше подходяща по щирина рамка, си го паспартирах с подръчни средства :D

Последно редактирано:
а това всъщност беше първия опит с танцьорите в монохром :

Последно редактирано:
чашката, за чиято схема трябва да благодаря на marji - малко преработена,
подготвяна за четири дружки в два варианта - червено и зелено-вече готови
червената

и зелената

мисля, че се получи добре

Последно редактирано:
вече довършения подарък от Ваня, чака вече рамкиране - с Дядо Коледа май-май

Последно редактирано:
А това трябваше да е подарък за сватбата на братовчедкаааа. Обаче моят мъж отказа да й го подаряваме, защото сигурно щяла да си го сложи в тоалетната, за да не й загрозява стените :D
И така се сдобих с първия си часовник :D

Това е "Франческа" на Чаривна Мить - заради нея зарязох сватбения портрет, ама сега вече ще се постарая да си седна на дупето :D
Макар да имам още толкова други красоти в шкафовете, че ....не знам как ще изтърпя :confused:
Първи опит с рисувана панама и мъниста. Малко съм шила по-стегнато, ама другия път ще се поправя - нали ме чака и "Ожидание чуда"....

Ето го изгладен с "парцалка" - Оля, и аз обожавам твоя български руски, но не се притеснявай, моят руски български е още по- забавен :D Като се видим, ще ти го демонстрирам в най-добрия му вариант и сама ще предложиш да си говоря на български, че да ме разбираш поне какво ти говоря :kissyou:
Малекс, в неделя ще чакам да ме светнете къде сте рамкирали, че аз ходя все в Галерия Рим в Капана.

Продължавам да си шия голямото предизвикателство, но това не можах да се удържа да не го ушия - подарък ми е от пловдивската група за рождения ден и макар да закъсня малко, му се нахвърлих още като го получих:

Нещо ми е познато това Дименшънче................:confused:
Защо ли:?:
Прекрасно си го изпълнила!!!!:loveglasses::clap:

познато ти е, нали Пепи? Малко повече отлежаване и...стана накрая, то да го е срам човек да си признае, че е започнато през декември 2010, та стана чак през декември 2011 :-|
А сега, момичета, ако някой може да помогне със схема, ще ви целувам, защото аз съм драскала по моята и като тръгнах да трия молива, изтрих и знаците :eek:
А има момичета, дето ме молят за схемата и сега...съм я оплескала яко, де :idea:

Назад