Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ехаааа не се бях сетила.......така правя пиците.....ми като не мога да меся ще си го купувам готово
:clap:
Веси най лесната питка е от готово тесто това което продават за мекици.Разточваш го на средно дебела кора мажеш с маргарин или чисто масло разтопено разбира се, слагаш сиренце с яйце ,навиваш на роло режеш на шайби и слагаш в тавата малко да втаса ,мажеш с жълтък и печеш и става супер.Пробвай. Това е най лесната питка дори и за такива дето си признаваме че не можем да месим.![]()
Лелеее,Лили не казвай ,че и майстор като теб не може да меси.То не че е болка за умиране,но при сръчност като вашата не ми го побира умът.
Аз обичам да правя и домашна дърпана баница,става много вкусна,но в тази квартира нямаме много място и скоро не съм правила.
Специално за Веси ще пусна един нагледен урок как се прави.
Аз я правя по същия начин само в тестото слагам 1с.л. оцет и щтипка сол.
http://vbox7.com/play:02eaaeb6
:kissyou:ЕЕЕее, кажи коя е точната мая де, без а правиш реклама, защото аз има 2-3 от един вид и 2-3 от друг вид:kissyou:Продукти
брашно 0.5кг,1чл сол,1чл захар,суха мая,4сл зехтин,200-220 мл топла вода.От това се замесва тесто и се остава да втаса.След това се разточват кръгчета,слага се плънка по желание и се затварят като мидички.намазват се с жълтък.Пекат се.
Искам до добавя ,че до този момент не бях месила,но сега с всяко тесто задобрявам.Първо разбърквам с лъжица докато поеме водата и после доомесвам.Става за 10мин.Да ви кажа,че пробвах няколко сухи маи,но само от едната втасва супер.Така че имайте го в предвид.Приятен апетит.
Продукти
брашно 0.5кг,1чл сол,1чл захар,суха мая,4сл зехтин,200-220 мл топла вода.От това се замесва тесто и се остава да втаса.След това се разточват кръгчета,слага се плънка по желание и се затварят като мидички.намазват се с жълтък.Пекат се.
Искам до добавя ,че до този момент не бях месила,но сега с всяко тесто задобрявам.Първо разбърквам с лъжица докато поеме водата и после доомесвам.Става за 10мин.Да ви кажа,че пробвах няколко сухи маи,но само от едната втасва супер.Така че имайте го в предвид.Приятен апетит.