Творчеството на vesinko

• Началник на темата Началник на темата vesinko
  • Начална дата Начална дата
Поредното малко гобленче за подарък. Утре отива за рамка и след това при новия си притежател.

Телеца в рамка!Само ми кажете 15 лв. добре ли е за тази рамка. Не мога да преценя евтина ли е, скъпа ли е?!:confused:

Благодаря ви! Рамките ги прави един колега в свободното си време и са дървени. Лошото е, че не разполага с паспарту. Аз онлайн неможах да намеря дебело и затова купих картон.
Ако знаете сайт за паспарту, моля да ми кажете. С дебело щеше да стане перфектно.

Сега съм започнала Летен портрет по схема на rositsa. Това е и снимка на нейния гоблен.
Роси, дано и моя стане толкова хубав, колкото твоя!

Последно редактирано:
Обещаното етапче на Летен портрет. Според мен трябва да сменя цвета в средата на ръчичката. Стои ми като изгорено. Трябва да е по блед.

И почти довършената ми Зима.

Ето етап на Летен портрет. Снимката е малко размазана, но фотоапарата ми вече е старичък.

Сега почвам Дамата с лилавия букет на панамата която тонирах сама. Да видим какво ще се получи, а и поръчах росаче за този гоблен за да го сравня с ДМЦ-то.

Последно редактирано от модератор:
Благодаря вии.:kissyou: Довършвам Зимното момиче, че вече ме е срам, че не е готова, но толкова много единични бодове , направо ме вбесява да ви кажа честно.:confused:

Панамата я тонира повече от сполучливо.Щом довършваш зимното момиче явно още си чакаш Розаче-то.после ще имам още едно мнение,макар че съм решена рано или късно да опитам с него.Проекто мадамата е много нежна,стилна-Ланарте си е ланарте.

gyuksel благодаря!

Най после Зимното момиче. Реших да я украся малко с мъниста :idea:

][/url]

Последно редактирано:
поздравления всички дами са невероятни прекрасен избор златни ръчички имаш

Веси,ще има с какво да се разхлаждаш през летните горещини.Ще шиеш ли пак това с пеперудите?или ще остане да чака.

Назад