Творчеството на vesinko

• Началник на темата Началник на темата vesinko
  • Начална дата Начална дата
Веси,Весиии,явно много ви е напекло в Козлудуй.Зимата я уши,а тези листенца като ги гледам са чисто пролетни

Когато подарявам мои неща на хора които ги оценяват, цялата се зареждам с невероятна енергия.
В този ред на мисли, тези орхидеи, все още недовършени, ще бъдат подарени на моя колежка, която ми подари цял топ с панама 22 каунт с думите "ти ще и вдъхнеш нов живот".

Веси,това му се вика желан подарък,а жеста ти на благодарност е много нежен.Желая ти в най -кратко време да оползотвориш подаръка все с невероятни красиви гоблени.

Радвам се за тебе и се убеждавам ,че красотата ще спаси света. Успех в осъществяването и.

Веси,прекрасни орхидеи - да направят щастлив новият им притежател! От два месеца се "зарибих" с отглеждането на орхидеи и моята първа орхидея ме дари с цвят - нежно бял като твоите. Май трябва да помисля и за ушиването на орхидеи - ти ме вдъхновяваш.

ovne,nimate благодаря ви.

За орхидеите знам, че се поливат само като се топва саксията за определено време във вода(мисля че за 20мин) и после се изваждат.

Моята майка ги гледа в прозрачна саксия.

Знаете ли , че шушулката на орхидеята е така известната нам ванилия.:idea:

И да покажа новия ми проект на Дим.

Последно редактирано:
Веси,не го ли шиеш на кръстчета.на снимката ми се вижда че е 1:4,може и да греша,но контур в/у кръстчета се шие много по-лесно.

Аида, благодаря!Скоро ще покажа етап!

Руми, това което виждаш е част от фона на полукръст, има в 4 ката бодове, в три, в два, мартеници, стола вече започва с кръстчета. Много е интересен за шиене....нооо не можах да се въздържа и сега ще ви покажа какво ме разсея от дименшъна.

За сега са двечки, но ще ушия всички, много са нежни, много са приятни за шиене...изобщо много ги харесвам. Екстравагантен шик!

Не съобразих ,че полукръстчето изглежда като гобленовия бод. заблудила съм се .Много красиви разнообразявания.

matcata благодаря!!
ANIMONI винаги мога да разчитам на теб за поглеждане и коментар в темичката ми!:kissyou:

Хубава работа.Когато нещо ми направи впечатление си го казвам.Не е само заради приятелството ни/в това може да си сигурна/.

Назад