Когато подарявам мои неща на хора които ги оценяват, цялата се зареждам с невероятна енергия.
В този ред на мисли, тези орхидеи, все още недовършени, ще бъдат подарени на моя колежка, която ми подари цял топ с панама 22 каунт с думите "ти ще и вдъхнеш нов живот".
Веси,това му се вика желан подарък,а жеста ти на благодарност е много нежен.Желая ти в най -кратко време да оползотвориш подаръка все с невероятни красиви гоблени.
Веси,прекрасни орхидеи - да направят щастлив новият им притежател! От два месеца се "зарибих" с отглеждането на орхидеи и моята първа орхидея ме дари с цвят - нежно бял като твоите. Май трябва да помисля и за ушиването на орхидеи - ти ме вдъхновяваш.
Руми, това което виждаш е част от фона на полукръст, има в 4 ката бодове, в три, в два, мартеници, стола вече започва с кръстчета. Много е интересен за шиене....нооо не можах да се въздържа и сега ще ви покажа какво ме разсея от дименшъна.
За сега са двечки, но ще ушия всички, много са нежни, много са приятни за шиене...изобщо много ги харесвам. Екстравагантен шик!