Творчеството на vesinko

• Началник на темата Началник на темата vesinko
  • Начална дата Начална дата
:kissyou: Благодаря на всички, които обръщате внимание на темата ми!!
ANIMONI остават ми и пеперудите и Зеленото момиче. Ще им дойде реда, но кога....:confused:, а и имам един проблем- искам Мадам бътерфлай да си я ушия на кръстчета , както си е в оригинал, но другите момичета са ми 1:1 и сега незнам какво да правя. На тази ситна панама ако я шия пре дупчица кръстат бод ще излезе много по голяма от останалите, а ако взема Аида 18 или 16 няма начин да не се различава от другата. Ще видя какво ще правя.:D

Днес започвам Дамата с лилавия букет.

Веси,ретро мадамите ми на Вервако са шити на ситна панама през нишка.по-едрички са,но аз си ги харесвам.разлика ще има ,но май ако ги шиеш на ситна през нишка май ще е по-малка.
Ланартето с тези бледи цветове ще стане много нежно-с Розаче го шиеш,нали.ще чакам отзиви.И ще те чакам на кафе като дойдеш на море.

Руми, Росачето определено ми харесва, заслужава си!!
Доста бледичко ми става и да видим какво ще стане.

И да покажа Деко лейдито в рамка. Стана чудесна. Рамката е само 6 лв. от Джъмбото.

Последно редактирано:
Мерси, Руми, много як магазин е.
Ето и моята Сара. Доста се озорих с нея защото цветовете се сливат с панамата, а и молива трудно се изпра.

Сара е много е хубава!:clap:Лейдито в рамката е станало чудесно!:clap:

Аз случайно попаднах тук, и съм много приятно изненадана - чудесни гоблени, графики, плетива, и ... :rainbow:
Много красиви изработки имаш, а и не те е страх да рискуваш с тониране и чертаене с молив по панама? /За това последното не съм съгласна, че много отдавна ших фон заради един молив.... язък за френската панама!/
Поздравления за вкуса и смелостта да импровизираш!:clap:

Благодаря kati31, но молива няма да го използвам повече може би. Рискувах защото гобленарка ми каза, че няма да имам проблем. Е няма да повторя :-)

Чудесна е дамата!:clap::clap::clap:Ама май сегашните моливи са химизирани ,та и аз имам опит с прането -доста трудно го изпрах.:D

:clap::clap::clap: за дамата с лилавият букет!
Веси,как тонира панамата и какъв акаунт е?:kissyou:

masha_a панамата е бяла Аида 16 каунт. Поръсих я на концентрирани петна с черен чай и червен пипер. Тук черен чай, там червен пипер и накрая леко наръсих цялата панама с чай. По едно пакетче с чай за едно петно, както и пипера по лъжица на петно иначе става еднаква, а не петносана.
После петната набирам на топка докато свия цялата панама на една голяма топка и леко я омотах с конец за да не личи после къде е бил, колкото да задържи топката. Варих 20 минути и после оставих да кисне още 30 минути без огън. Така се получи този тъмен цвят. Хубаво изпрах и изгладих.

При прането на ушития гоблен не ми пусна цвят!

Предполагам, че ако се сложи по малко чай и пипер ще стане по светличка.

Назад