kati31 - Моите творения

Ирка, чудесна страничка имаш! Аз немога да се похваля с такива постижения, но мога поне да ти се възхищавам. Благодаря ти за помоща с конците... аз съм от Габрово... ;)
Пожелавам ти и още много красоти да сътвориш. :kissyou:

Невроятни идеи имаш винаги Ирена! Удоволствие е за мен да ти разглеждам творбите! А тия яйчица са чудесни! :clap::clap:

Ауууууу че хубави, направо ми останаха очите. Браво на теб, много си сръчна и изобретателна :clap: :clap: :clap:

Благодаря на всички за вниманието!:flowerlove:
Показвам последните бродерийки - този уикенд го ударих на сглобяване - започва се великденската подготовка!

Направих и още едно "Кралско яйце", ще е без коронка, ама си е красиво!

Домързя ме да го бродирам от 4те страни, двустранно е - ама мисля , че стана добре!

И накрая, но не по важност, една кутийка с яйчице - комплект! Много време хвърлих за избор на плат и ширити, повече, отколкото за самата бродерия!

Ооооо, отново с много красота ни изненадваш!Нямам думи ,майстора си е майстор!Особено ми допадна варненската тема!:clap:А кутиите ти просто ме изумяват!Каня се един ден и аз да опитам ...ама да видим....

Леле чак дъха ми спря като видях комплекта.Страхотна красота Иренка.Мисля че е време да направиш един МК на тези кутии.:clap::clap::clap::clap::clap:

Това ,което видях са истински произведения на изкуството!!!!Поздравявам те!!!

Ирка , кралското яйце е много красиво , а комплекта с кутията страхотно си ги съчетала , плат с бродерия , няколко пъти се връщах да я гледам и не мога да не те поздравя :clap::clap::clap:

Назад