kati31 - Моите творения

Момичета, то се е видяло, че от мен няма да видите нещо голямо ушито... И понеже вече съм на вълна "снасяне" - да покажа две веселки яйца -

И да поясня - пеперудата супер ми харесва, доста контур имаше - ама има защо! :greeneye: А цветенцето - яйце е първия ми нескопосан опит с игла за фъкане. Вчера дойдоха, и аз веднага трябваше да пробвам това чудо - хубавото е, че си използваш застоели конци, и това цветенце стана за 20-30 минути /без модел, а аз не мога да рисувам/! Рошаво става, но при още малко опит - ще се получат бързи и рошави яйца! Сега спирам да Ви занимавам, като напълня великденската кошничка, пак ще покажа!:gipsy:

:clap::clap::clap:Като за първи опит ,не е лошо. За рошавото ,леко подстрижи краищата с ножица и ще се оформи като 3D:D

Усеща се вече великденско настроение в страничката ти. Прекрасни са първите яйчица. :clap::clap:Очаквам с нетърпение скоро да видя и други от колекцията, която не се съмнявам, че ще е богата. А може ли да попитам откъде се снабдяваш с поставчиците за яйцата?:confused:

Кате, страхотно ги мътиш и снасяш :clap:
Разкошни ти са яйцата и винаги нови техники използваш - дерзай, ние ще ти се радваме :kissyou:

Страхотни са яйчицата.Пазиш ли си ги добре,че ми се иска да ги открадна.:DЯвно това е начина да си имам и аз такова яйчице!

Я да разкъсам малко паяжинките по моята тема.... Тази зима едвам се прибирам в къщи, за бродерия не остава много време... Но, да се похваля с няколко весели яйца, шия още малки, но това е началото

Благодаря Ви за милите думи!:kissyou: За поставките, има ги в един магазин в София - струват по 1.50лв. Ако някой иска - да ми пише на лични, ще му взема и пратя.

Назад