kati31 - Моите творения

Поредната доза красота :clap::clap::clap:
Какво изобилие от хубави по-хубави яйчица!:kissyou:

Лелее, аз сигурно няма да боядисам толкова много! Браво! :clap:

Уауу,каква красота и колко много великденски яйца.Ирена поздравления за това!:clap:

Толкова много красота ,яркост и майсторство събрани на едно място!Поздравления!!!

Иренка, останах без думи! Как имаш търпение да направиш толкова голямо великолепие! Браво!!! Уникални са всички!

:clap:Поздравления за майсторството с което е изработено всичко!Не мога да се откъсна от темата ти!:flower:

Аз като гледам повечето от Вас - какви сте производителни, и какви красиви гоблени правите... понякога ме е срам, че съм бавна. :baby: Но сега да покажа две рамкирани неща, Ленартето - отдавна съм го ушила, но сега стигна до рамка, а розата във ваза ми е подарък !

И не без гордост - въпреки бавните темпове, моята мънистена икона я свърших днес!:party: Аз бях една от първите, закупили такава икона от Оля, а чак сега показвам, но все пак - ГОТОВА Е!

:clap::clap:Честито!Да ти носи здраве и късмет.Не е важно колко време и как си я шила ,а че е направена с мерак.:idea:

Браво Иренка! Страхотно си се справила с мънистата! :clap:.....както и със всичко останало!

Ланартето е станало изключително красиво в рамка.А иконата нека донесе много здраве и успехи на теб и цялото ти семейство!:clap::clap::clap:

Страхотни нови неща!Розата в лилаво е невероятна!
А за иконата нямам думи!
:clap:

Назад