kati31 - Моите творения

Лелеееееееее какви ли красоти ще измислиш сега?:confused:
Фейчката е прекрасна а за велигденските красоти няма да казвам нищо защото очите ми станаха ей такива:loveglasses:

Да се отчета вече с ГОТОВА ФЕЯ - 1 БРОЙ! Тази нощ побудувах - крайно време беше да я наглася сладураната - ето резултата

Обицата ми е едричка..... ама хайде да се придържам към модела.

Започнах и втората фея по план, тя е по-шарена, ето как Ще изглежда готова

Чакам да й дойдат мънистата и съкровищата на Милл Хил, докато се справя с надиплената рокля - ще долетят.....

Първата е супер и изобщо не и е едричка обицата - тъкмо се вижда добре и от леко кьоравичките като мен :D . А втората ми се струва, че ще стане още по хубава. :clap: :clap: :clap: :kissyou:

много нежен резултат, голяма красота. Новият модел, който си започнала също е много изящен.:clap::clap::clap:

:clap::clap::clap:
Рени прекрасни са и двечките.Като двете фейчки които имаш.:kissyou::kissyou:

:clap:Иренка!!!Станала е повече от прекрасна!Сигурно вече краси дома ти !Красиви са тези феечки на Нора Корбет и заразителни!Доста си напреднала с втората ,явно станали са ти любими!Ще те следя :gipsy:!:kissyou:

Толкова красота има в страничката ти! Феите са прекрасни, снежната кралица - нямам думи за нея. Толкова е красива и нежна, а яйцата ти са за изложба. :clap::clap::kissyou:

Уаууууууууууу каква прелест, и втората се очератава да стане прекрасна ще я чакам с нетърпение.:kissyou:

Иренка, феичката и другарчето й са супер!
В трепетно очакване съм да ги видя "на живо"!:kissyou:

Благодаря Ви за съпричастието!:kissyou: Вече е за рамка - но ще е БЕЗ СТЪКЛО, така че ще се вижда блясъка! Сега бързам с лилавата, доколкото ми позволява работата и домашните любимци!:cookies:

Понеже ме следите - да дам отчет - зелената фея вече е в рамка, без стъкло..., специалистите казаха, че ще пожълтее панамата, ама аз съм инат - през стъкло се губи половината хубост, а и обицата си е обемна, ето как изглежда сега

А на лилавата много бързо й долетяха мънистата и съкровищата, и даже ги почнах, против правилата е, но мен сега любопитството ме гони, и не спазвам правилата - ето докъде съм

Надявам се до седмица да е готова и да ходи за рамка... ако не се разсея нещо.

Назад