kati31 - Моите творения

И да Ви покажа, че елхата е вече малка за играчките - явно трябва нова и по-голяма....

Последно редактирано от модератор:
Вчера си поиграх с новите форми, малко бавно , но успях - представям Ви два броя камбанки!

Първата не е идеална, но ще я оправя, по-късно....

Вече е оправена,

Последно редактирано:
Коледа отмина отдавна... и реших да покажа с какво се занимавам сега. Направих наколко яйца за Великден, мисля, че добре се получиха

Сега почивам от яйцата, още не ми е пролетно настроението.... И реших да ушия две феи на Нора Корбет, толкова си ги харесах, че за малко да купя моделите от един сайт!?! Добре, че една наша съфорумка и много добра приятелка каза СТОЙ! ИМАМ ГИ! :blueflow::blueflow:

И така , благодарение на biskvitka се сдобих със схемите. Ето коя е първата

Започнах я на 28 каунт бяла панама , на кръстче, през дупка/трябваше на 32, ама реших да си улесня живота/, в модела има крейник, който не ми е проблем, и МИЛЛ ХИЛ мъниста , които СА! Поръчах ги от чужд сайт, няма как, и сега две вечери я шия - ето един етап,

:loveglasses: прехласнах се по камбанките и яйчицата :clap: Имам стириопорени фигурки, но още не смея да започна с тях нищо. Как се опъва така хубаво панамата по фигури с чупки - сърце например:confused:
А феята е много тежна и ефирна, а и скоро май ще е в готовите.:kissyou:

:clap: Яйчицата са прекрасни! Много ми харесват, но не знам дали бих се справила с оформянето. :blueflow:

Благодаря Ви за подкрепата! :blueflow:Много съм им фен на тия нежните на Корбет, сега си шия, и вече ТЯ има глава.... и коса, ама тия половинки бодове са ми странни, малко, и се мотам с тях... И стискайте палци да дойдат ония скъпите мъниста, че ги няма 20 дена, и почвам да се притеснявам! Тия пощи.... :bong:

Здравейте, аз да се отчета, че след странно голямо закъснение, мънистата най-после дойдоха вчера следобяд, и се успокоих. Прилагам тяхна снимка, най-вдясно е един кристал, който ще е като обица на феята. Малко едричък ми се вижда, но ще видим, ето докъде я докарах девойката...

Знам, че мънистата се зашиват последни, ама вчера вечерта не се стърпях и й сложих венчето на главата, много добре паснаха.....

Ирена,днес чак попаднах на твоята темичка!Повечето неща вече бях виждала,но последната красота,която правиш...!!!Поздравления!Ще чакам да сложиш и обицата.

Назад