kati31 - Моите творения

Мммммммммм, супер става и честито за мънистата! А от къде ги поръча, ако не е тайна? :idea:

От един далечен сайт в ЕО, ей този

http://www.sewandso.co.uk/ran1001-0.html

ББЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА, аз съм се пристрастила към тази мацка, нямам търпение да стигна до крейника и мънистата...:idea:, скоро ще покажа пак етап, през седмицата нямам свободно време - но нощта е моя!:sleepy:

Днес цял ден правим мартеници с децата..... , но реших да се отчета /нали ме следите изкъсо/и започвам с великденските яйца -

15 броя готови, засега!

С феята съм на финала, остава малко крило и чакам единия цвят крейник - за да спазя точно модела. Крилото и контура ще ги свърша тази вечер, но липсващия крейник е вътре в крилата, ..... и чакаме. Според мен е МНОГО КРАСИВА - на живо всичко бляска и лъска, на снимка не личи.

Общо са девет дена работа и то предимно нощно време - според мен е бързо изпълнение, много ми е мерак да я свърша...

Ох, Петя, от сън спомени нямааааа, а имам още една фея запланувана, и още един мънистен - ще кажа, като почна.
:kissyou:

:clap:Иренка !На това хората му казват любов необяснима или страст,краста :D!Както искаш го приеми ,но ние всички сме така тука във форума!!А феичката става прелестна!Ще чакам с нетърпение да я видя накрая:kissyou:

Страхотни са яйчицата :clap::clap: До Великден да напълниш кошничката с още красоти :kissyou:

Рени малко забави темпото.И яйчица и мартенички и тази прекрасна фейчка.:clap::clap::clap:Кога успяваш не знам.:kissyou:

Ихаа,15бройки вече готови:clap: представям си до великден колко ще станат още:clap:много са хубави,ама много:kissyou:

Прелестно е всичко!:clap::clap::clap:За феята-излязла от приказките.С тези мъниста и крейник ще е вълшебница:loveglasses:

Аз останах впечатлена от изработката на феичката - кръстчетата са толкова правилни, подредени, еднакви на външен вид, сякаш не гледам ушито, а рисувано с програма! Чудесен избор на моделче и страхотно майсторство в изработката! :clap: :clap: :clap:

Не зная кое да гледам по-напред - ами то всичко ми се харесва!!!!:clap::clap::clap:

Много Ви благодаря за подкрепата! Чак ме е яд, че спрях заради този цвят - има час работа още по феята... за да е готова. Ама се инатя да си е точно по модела, тези дни ми долита пратката и ще покажа. Междувременно, почвам друго - да не седя с кръстосани ръце - до два дена ще има снимки!

Още веднъж Ви благодаря, че ми гледате творенията:kiss::kiss::kiss:

Назад