Първото нещо с което ще ви запозная е ,че тука схеми не могат да се качват защото който ги дръпне са с малка резолюция!Качваш картинката на гоблена и показваш линк към файлообменник/сега се търси такъв надежден/ или чрез имейл до поскване както при нас !Ако искаш изчакай ,не си трий албумите в галерито ,но рускините май са решили накрая да ги трият!Ще ти дам един линк където това се коментира , а и други неща
http://adsveta.gallery.ru/watch?ph=zmY-cEHtX
Това което съм разбрала до този момент е: При регистрацията там където пише да си сложите уеб сайта -слагате линк към страницата си в галерито ,за да може после този който иска да ви приеме да знае че сте от галерито!не си сменяйте за сега аватара с който сте били в галерито !В адреса който ви дадох за групата четете внимателно всичко па макар и да е на руски има раздел "обсъждания"-там са пуснати няколко теми едната от които е
Кто есть кто на гэлери и тут... / Who is who on gallery.ru and here...
Влезнете в нея ,там също си поставете адреса към галерито !
Има и други теми-тема да давате предложения , тема за превод ....за сега в този раздел са 7 теми
В раздела
Главное меню / Main menu
има подраздели един от които е
Альбомы ,натиснете и изберете
Адреса пароли явки / we on gallery.ru -вижте за какво става на въпрос !Поставяш си първа страничка от галерито -това го направи моя мъж , аз съм боса там, с някаква програма !Вие сигурно сте по в час!
Този сайт прилича на фейсбук ,но не е, направен е по подобие и става на въпрос за групи по интереси !Освен нашата група има и много други които са свързани с нашето хоби и ще може да се черпи информация от там,разбира се след като приемете тази група или по точно отстрани на всяка група има надпис,който трябва да натиснете за да ви приемат!Аз вече съм си избрала няколко групи едната от които е с най-голяма информация
http://vkontakte.ru/club2399990
Отляво на страничката ви където ще се показват вашите приятели пише
обновявания - щом натиснете ще ви излезне страница където ви показва кой какво прави в момента може и да не са ви приятели,нямам представа защото аз насъбрах доста как ще се покаже при вас!Пробвайте!
Забравих да ви кажа че в раздела настройки в който може да влезнете като натисните отстрани където пише "Моите настройки" може да си зададете че искате страничката ви да се чете на български от вас !Това обаче не означава че като ви пишат на друг език ще ви се превежда автоматично!Има такъв преводач в темата за групата който е долу в дясно!
На
стената в групата непрекъснато през целият ден можете да пишете и питате
,ако не е за там въпроса ви те ще ви насочат/разбира се трябва да е на руски или като мене на руско -български

Не мога да се сетя още с какво да ви запозная,ако има нъпроси питайте!Но най -важното е четете!милите и те не са наясно още ,но времето е наше!Ще се учим в движение!Е няма да е като в галерито ,там ни беше лесно,но всяко ново начало е трудно!
Успех и на вас!