zhak -напълно съм съгласна с тебе за галерито!Но какво да се прави!Обсоятелствата ни карат да предприемаме тази промяна!Нали знаеш че всяко начало е трудно!Аз снощи влизах из албумите на маниакалните

и трябва да ви кажа ,че останах с впечатлението че доста от нещата които съм гледала в галерито са черпени от там!Доста богата колекция!Единствения недостатък е че трябва всеки път да се молиш за схема ,да чакаш !Докато в галерито просто си я сваляш!На мене например ще ми липсва функцията "поиск" от галерито,тъй като само срещу ключова дума ми се отваряха хиляди албуми!Ще се нагаждаме ,няма как!
По този повод имам една молба, ако на някой му е ясно /може би има някой банкер от вас:gipsy:/как става превеждането на пари по банков път за да се плати в чужбина и колко ще ни струва превода,нека сподели с нас!Току виж някой пък/например аз/реши да плати!
Относно предложението ти да си направим група на българчетата,ЧУДЕСНО!И на мене ми мина през глават подобна идея!Давай прави поне аз съм с тебе!:kissyou:
Относно нашият форум,аз си го обичам и харесвам!Винаги когато съм поискала нещо момичетата или момчетата са ми се отзовавали!За което безкрайно им благодаря!Но нека имаме възможност да си попълваме колекциите от схеми и ние да помагаме!
Друг е въпроса че една и съща схема на гоблен се намира в компютрите на много хора и така се тъпчем,че ще избухнем някой път!Ако този въпрос решим ще е полезно и за нас!Дайте предложение как да се направи така че един да притежава схеми на един дизайнер , да отговаря за тях и да ги предоставя на желаещите!Така ще се избегне затрупването с излишни схеми!Но да има и обратната връзка -един на друг да си помагаме при търсене , а един ще ги съхранява!Дано ме разбирате какво искам да споделя!може и да е обсъждано ,не знам !Аз поне не съм попадала на подобно обсъждане!