Съобщение!

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Не съм поглеждала курса рубла- лев, но ми се струма че няма да излезе скъпо плащането на абонамента. Честно казано мисля да пробвам плащане с карта / нищо не вземат за транзакцията/.

Юра въобще не държа да правим това при рускините просто видях че те си правят групи по градове и ми хрумна че може ние българите да си сформираме също наша група ,а ако направит това във нашият форум ще е още по-добре че тук по-лесно се комуникира ,някои ще кажат че ние си имаме отделни теми както по фирми така и по -типове но според мен тези теми имат нужда от някакво обновление ако някой е дал линк на схемата то в повечето случаи този линк вече не работи защото срока на съхранение на схемата е изтекъл и моето мнение ,е че доста трудно може да се намериш схема от темите затова се прибягва към заявка и се трупа форума с излишна информация защото в повечето случаи виждаш едни и същи гоблени на няколко места а други никъде
моята идея е тези които сме посъбрали някакви архиви да се обединим и да направим един общ архив като вид библиотека -там където се знае фирмата ще е сложена схемата към фирмата а където не се знае по-тематика наясно съм че да се направи един архив никак не е лесна работа защото не знам как е при вас но аз се опитвам да сложа някакъв ред в своя архив че по лесно да откривам това което търся и не съм намерила най-доброто решение и по-фирми ги отделям и по-тематика и когато почна да търся нещо все не мога веднага да го открия
къде ще направим това тук или при рускините на мен ми е все едно , но ако няма достатъчно желаещи начинанието ще е безмислено :kissyou:

А някой друг да е получил това:

Вконтакте-безопacноcть

Съобщение: Вac приветствyет cотрyдник сaйтa !

ВHИМAНИE этo вaжно ! Мы ввoдим обязaтельные пaрaметры безопacнoсти , теперь каждoмy пользoвaтелю vkontakte.ru необходимo пройти sms aвтoризaцию, вам нyжнo oтпрaвить sms cоoбщение (бесплатнoе) . Данным сooбщением вы пoдтверждaете чтo вы являетеcь живым челoвекoм а не cкриптoм или робoтoм.

Не съм получавала такова съобщение. Много е съмнително. Че ти си се регистрилала съвсем скоро. Какво има да му проверяват дали си жива. Ох, чакай че ми стана смешно сега. Малекс, я се провери - може пък да си робот. :D

И аз несъм получава такова съобщение но се валидизирах чрез смс още в началото за да не въвеждам досадните кодове постоянно.Мисля че това изисква и от теб да направиш.

И аз за спорта се регистрирах. Може ли да ме поканите в групата ви?
http://vkontakte.ru/id103380408

:)

А при мен се получи това:
Добро пожаловать на самый посещаемый ресурс российского интернета.

Регистрация бесплатная и никаких дополнительных действий совершать не требуется.

Если Вы получите сообщение с требованием отослать любое SMS, игнорируйте его.

Последно редактирано:
:shock:И аз не съм получила никакво съобщение,но никога не е късно!Не съм посочвала и телефон при регистрацията!Ако искате питайте ръководителката Екатерина Субботина !Пишете и на български,тя ще си го преведе !Ако ви е НЕУДОБНО :D аз ще и пиша!:kissyou:
Относно библиотеката за схеми , винаги съм с вас и за нещо ново!Дали ще е в руския форум или тук ,важното е да има полза от нея!Докато не опитаме ,няма да разберем дали ще ни е от полза!А схеми бол,не можем ги уши всичките :gipsy:,нека поне помагаме на тези които сега започват да се учат,нали за това е форума!И в кодекса на гобленарките го пишеше !Все пак трябва да има един който по желание да се захване с тази дейност!

Последно редактирано:
Момичета,в галерито изчезна писмото с което ни уведомяваха,че форума става платен,да не би да са се отказали....:D

Момичета,в галерито изчезна писмото с което ни уведомяваха,че форума става платен,да не би да са се отказали....:D
За съжаление не са!Те,да се откажат!Иди най-най отдолу на страницата си ,кликни на "новости" и цоп в писмото!Чети на воля!А като кликнеш на името на Аркадий Кулев и му прочети обяснениятя ,горе в полето !той сега малко го е посъкратил!но в общи линин беше написал ,че за него е от без значение дали ще сме 1000 000 или 10 000!Човека си държи на думата и си има принципи!Сам казва ,че сайта си е негов и може да променя правилата!:yes::gipsy:

Списък на хостване на снимки за тези, които искат да напуснем:
http://vkontakte.ru/
http://deviantart.com/
(За да бъдат допълнени)

кажете как да разбирам това съобщение -по точно кокво е това хосване ? - и ако някой е разбрал дали можем да си прехвърлим качените схеми от галерията в контакта без да ги теглим нека сподели :kissyou:

Назад