Моята любовна история

Темата ми е такава, защото от 8 март 2009-та това е всепоглъщаща страст, но досега всичко приключено е все за скъпи хора!
Започнах и недовърших "Воденицата на Буше" и "Трявна", но те са ме водили към Св.Мина на Милена стил,конци Ариадна.Нескромно си го харесвам много, защото е за първия рожден ден на моето дете:

Това мини е за св.Валентин за мъжа ми- модел на Солария:

А това е една любов от пръв поглед за чудесната ми кума:

Мили мои, за рождения си ден преди две седмици скопосах пьрвата Мадонка на Феручи- абе има тук-таме грешчици, но не и по лицата. Моделчето е на Фервако и маъ се шие 1:4, но си помислих, че ще е разхищение и го направих 1:1. Та това е подарькьт ми от мен за мен:

коледна целувка

Аз нали съм циганско сърце- да си пратя избродираната част от Коледната игра. Ших го с кеф и настроение, опазих го от детето, но е трябвало да го крия от мъжа ми. Той ми помогна с хортиената рамка, но докато се върна с храната от млечната кухня, нацапал допълнително с блестящ лак не само рамката, но И ГОБЛЕНЧЕТО! "Все едно има снежинки" и "Знаех си, че няма да ти хареса", това получих, освен прединфарктно състояние...Е, накарах го да измие и плочките на банята, за да мога да страдам над коледното чорапче на детето:fight::smokin::lookup:

А това е коледното чорапче на Супер Асен! Разбира се оригинала на Дименшънс е на свтлинни години, но пък с наличната панама, конци Ариадна и гобленарския ми стаж...Затов пък е правен и пазен с мноооого любов!:kissyou:
Здраве и щастлие на всички!

Ето това е моята кума с вече рамкирания гоблен:

а това е подаръкът за благоверния ми- за рождения му ден и докато се преборя със едрата шарка:gipsy:

Символизират богатство и в действителност изглежат добре:idea:

Това е коригираната версия на Фервакото:

Ших я на ръчно тъканата панама - подарък от Продиджи-26, с точни конци и бодове

Последно редактирано:
Аз нали съм циганско сърце- да си пратя избродираната част от Коледната игра. Ших го с кеф и настроение, опазих го от детето, но е трябвало да го крия от мъжа ми. Той ми помогна с хортиената рамка, но докато се върна с храната от млечната кухня, нацапал допълнително с блестящ лак не само рамката, но И ГОБЛЕНЧЕТО! "Все едно има снежинки" и "Знаех си, че няма да ти хареса", това получих, освен прединфарктно състояние...Е, накарах го да измие и плочките на банята, за да мога да страдам над коледното чорапче на детето:fight::smokin::lookup:

Мила моя голяма съм заспа, отдавна не съм влизала в твоята страничка.Горкият ти съпруг, как можа така да го накажеш - на мен много си ми харесва така рамката. Значи в моят гоблен има творчество от цялото ви семейство - трябваше и на дребосъчето да дадеш да украсява. Това прави спомените най-мили и най-свидни. Твоето подаръче стана част от нашата семейна коледна украса и така ще е и занапред, и ще си спомням всеки път за историята с рамката и банята. Много поздрави на съпругът ти и целувки на малкият крадец:kissyou:

Това е бърза снимка на отдавна готовия ръстомер! Балагодаря за схемата на LUCY

Последно редактирано:
Ето Мадонче №2 и тайфа ангелчета като не ми спореше с нея!:D
Мадоната е на Luca-S - Подарък от Славяна-fantaziq!

Ръстомерът е много хубав!!!:loveglasses::clap:
Винаги съм се питала дали наистина сантиметрете /ушитите/-отговарят на действителния метър????:gipsy: Само как обясних...............:uhhhh:

Мадонката е много хубава.А тези ангелчета рускините вярват,че който ги шие има бебе.Скоро да не ни зарадваш с хубава новина?

О, те са за приятелка, която много иска- така, че имам нужда от цялата ви положителна енергия, за да се случи!
А хубава новина от мен ще получите, когато му дойде времето- нека първо почна работа!

Просто нови дрешки!

Да си похваля законния ми другар- изпъна гобленчетата и си купихме готови рамки- смятам, че спестихме 2/3- от цената за рамкиране!
Качвам снимка и на детето, защото смята, че на гоблена са "Ашко-мама"-т.е. аз и той!:D

Гоблена е хубав но това малко засмяно момченце е прекрасно.Да ти е жив и здрав юнака.

Честити ти нови придобивки!
Прекрасни са!:clap::clap::clap:
А и помощникът на мама, да помага и при бродирането!:idea:

Благодаря за пожеланията! Много сте мили!
А този мечо е за играта във Фейсбук! Слага се на вратата, когато искаш да те оставят на мира!:greeneye: Надписът е "Чупка! Имам игла и не ме е страх да я използвам"

Нямах търпение да го снимам, и затова снимката е лоша- но е готов за празника на мъжа ми! След Феручито - това е втория гоблен, който ми взе акъла- и затова стана за месец и половина!

Последно редактирано:
Назад