Моята любовна история

последния гоблен е много красив но мен ме грабна мечока с иглата , повече от страхотни са станали

Първия от Златния резерв със започнати гоблени е готов! Много го търсих и го изпросих от една рускиня! Така изглежда неоформен, купих му рамка от Искра, остава да посетя шивачката!

Много е красив ръстомера и за детска стая ще е перфектен. И аз уших за моите деца един ръстомер с кученца и те много си го харесват и влиза в употреба много често.

За да има такъв хубав ръстомер май много слушка супер Асен,чуден е.Каква рамка си избрала,моят още си стои в шкафа без рамка,детето ми ще порасне и няма да му е интересен.Подскажи ми за втори път днес:D:kissyou:

:clap:Страхотна колекция! Ръстомерът е много хубав, но от всичко най-ми хареса заплашителния мечо с иглата!:D

Благодаря за милите думи - банамата е българска бяла, а рамката я поръчак от i.p.stamenova - Искра от форума- най-големия размер със сърца-следващата седмица ще кача снимки ушит и закачен

Ръстомера е най-после така като исках да изглежда, затова и мога да се похваля. Като си рамкирам и поредното Мадонче - също ще го наредя!

Назад