Моята любовна история

Всичко е толкова прекрасно!:clap::clap::clap:Аз трябва дълго да съм спала:( Едва днес надниквам в темата ти. Очарована съм! :idea:

Много мокро и прясно отметнато задължение от "Златния резерв" -

Ще чака за рамка, защото искам да е хубава

Мадонче №3 с премяна, макар и семпла!

Може да е семпла, но е много подходяща и подчертава красотата на гоблена:clap: Много добър избор на рамка, поне според мен.

Есенният букет е разкошен, направо ме заплени, поздравления за тази красота. :kissyou:На коя фирма е и готова комплектовка ли е или схема от нета?

Мадончето е прекрасно обаче букета е жесток,много ми харесва,браво мила!:clap::clap::clap:

Ето го и с рамка. Мислех, че ще е страхотна със златна, но не изглеждаше така. Затова се спрях на класиката.

Изглежда, че съм спала, но не е така. Не само довърших и рамкирах първия си гоблен отпреди четири години (Воденицата), мноооого са старах над другия неспорящ - "Сиси", но бързо и почти неосезаемо направих Мадонче №4 на Буцила - пристигнала при мен от през Океана!

"Сиси"-то си "взе солта"! Всичко друго от резерва е приключено, подаръците-готови и имам чувството, че най-после ще тръгне както му се полага!

Назад