Моите красоти

• Началник на темата Началник на темата sianie35
  • Начална дата Начална дата
но пък си е заслужавало, много красота и нежност лъха от това гобленче

Нека и тук те поздравя за завършения гоблен :clap: Както казах станал е страхотен! Много ми харесва съчетанието от каритина и бродерия, макар че рядко харесвам такъв тип гоблени. Чакам с нетърпение следващия и надушвам, че ще е някой нов Дим. май... :gipsy: :idea: :idea:

Много е красив и с толкова топли цветове ....:loveglasses:
Браво! :clap: :clap: :kissyou:

Нека и тук те поздравя за завършения гоблен :clap: Както казах станал е страхотен! Много ми харесва съчетанието от каритина и бродерия, макар че рядко харесвам такъв тип гоблени. Чакам с нетърпение следващия и надушвам, че ще е някой нов Дим. май... :gipsy: :idea: :idea:

Мерсажжжж, че пак бяхте на гости в моята страничка, момичета!
Freeky,цели 4 Дименшъна ме чакат, обаче така съм се запленила по едни натюрморти на черна панама на Риолис, че не знам как ще им устискам.:D

Последно редактирано:
Фанита чудесен е станал гоблена - наистина е романтичен! Толкова го харесвам и аз а не мога да намеря време да си ушия и моя! Сега си ми стимул и се надявам да го започна най-сетне! :clap::kissyou:

Ново попълнение ,този път в по-скромни размери, Dimensions"Eagles".Нещо много несериозно взех да шия:D

Аз не виждам кое е несериозното :greeneye:
Орелът с страхотен , Поздравления :clap::clap::clap:

И на това му викаш "несериозно" шиене... Поздрави за новото попълнение!

Може да е малко като размери но е прекрасен полетът на орела.А и нали малко трябва да починеш от големите гоблени.:clap::clap::kissyou:

Мнооооого е красив!!!! :clap:
А ако това е несериозно шиене, значи аз само несериозно шия :D . Важното е не големината, а красотата :idea: :kissyou:

:DБраво на "несериозното" :clap:Прекрасен полет и чувство за свобода!Стахотен е!Хиляди:clap::clap::clap:

Много е хубав ,Фани! За мен този волно полетял орел олицетворява теб и твоя устремен полет в живота! Все така волна ,щастлива и свободна напред!! :kissyou::clap:

Назад