Моите красоти

• Началник на темата Началник на темата sianie35
  • Начална дата Начална дата
Другарчето ти от играта е голяма щастливка!:D Поне 5 пъти увеличавах снимката да се радвам на гобленчето,толкова е красиво ,толкова настроение носи, прекрасен подарък, браво на теб!!!:kissyou:

:clap::clap::clap:Поздравления за майсторката и честито на новата притежателка на тази невероятна красота! Вени е късметлийка с такова другарче като теб!:kissyou:

Страхотни са коледните творби!!! А какво става с фара на Дименшън? :confused: :gipsy:

Благодаря на всички надникнали!
Freeky, от фара малко остана ,но нещо взе монотонно да върви с това море и небе ,стана ми досадно:D,починах си от него с коледни нещица .Вече се връщам да довърша фара, ще покажа скоро.

Страхотен подарък :clap::clap::clap: много е новогодишно настроението в твойта страничка!

Всички играчки и картичката са многа красиви. Изработени майсторски и с голямо желание. А за подаръчето за другарчето ти в томболата нямам думи / ах, как исках да съм на неговото място :idea:/ :clap: :clap: :clap:

Фани, искам още веднъж да ти благодаря за прекрасния гоблен и едно голямо БРАВО!:clap::clap::clap: Е, не съм най-добрия фотограф, в действителност е още по-красив. Ако знаеш само , че съм направила поне една дузина снимки, докато се преборя със светкавицата.:kissyou::kissyou:

Фани, искам още веднъж да ти благодаря за прекрасния гоблен и едно голямо БРАВО!:clap::clap::clap: Е, не съм най-добрия фотограф, в действителност е още по-красив. Ако знаеш само , че съм направила поне една дузина снимки, докато се преборя със светкавицата.:kissyou::kissyou:

Вени ,удоволствието е изцяло мое !Целта ми беше да те зарадвам и явно съм успяла.

Благодаря на всички надникнали!
Freeky, от фара малко остана ,но нещо взе монотонно да върви с това море и небе ,стана ми досадно:D,починах си от него с коледни нещица .Вече се връщам да довърша фара, ще покажа скоро.

Напълно те разбирам!:yes: И моя нещо не ми върви не знам защо, и макар че не обичам да започвам друг преди да съм свършила настоящия го направих, а Дим-а ще почака по-топлите дни, когато ще ми дойде музата. :gipsy:

Невероятни красоти си показала:loveglasses:Коледната украса е страхотна ,а снежко е като истински:clap::clap:

Най накрая -видя му се края:D.Отдавна го мотая този гоблен, морето определено ме измъчи, но вече мога да чуя прибоя на вълните:idea:.Красиво е, нали?:loveglasses:

Наистина прекрасен и много въздействащ морски пейзаж - все едно си там, при фара.:clap::clap: Този гоблен е сред моите фаворити.:idea:Оригинална комплектовка ли е?

Много красиви гоблени,аз също съм си харесала сезоните на Dome обаче имам да довършвам три гобена и ме е срам от себе си!Та затова се чудя на скоростта ти ....?:confused: Един въпрос ти спиш ли....?:D

Назад