Моите красоти

• Началник на темата Началник на темата sianie35
  • Начална дата Начална дата
Може да е малък като размер, но пък е много въздействащ. Браво за несериозниното гобленче! :clap:

Много, ама много съм впечатлена от цялата ти колекция ! :clap::clap::clap: Заслужаваш истински моите поздравления и чакам с нетърпение двата натюрморта на черна панама, защото ако са тези, за които си мисля, ще бъде удоволствие да ги видя!:idea:

Едно ГОЛЯЯЯМО браво и от мен за това толкова несериозно момиче :clap:

Лелелеле , колко сте ми вдигнали рейтинга :D.Благодаря ви за поднесената емоция! И трите натюрмортa се почнаха, да видим какво ще излезе:confused:

Последно редактирано:
И трите? УАУ!!! Много смело! :greeneye:
Поздравления за орела, че съм го пропуснала!:kissyou:

Новите ти творби може да са само 3,но са прелестни!:clap::clap::clap:

Хайде да отчета първия от натюрмортите на Риолис-червено вино, оригинална комплектовка, тези вълнено-акрилни конци ми взеха здравето, а за крейника няма да говоря:no:

Може да са ти взели здравето, но ефекта е невероятен............
Чудесен модел, :clap::clap::clap:

Ей, ама ти не спиш май.Много е красив!:clap:Хайде давай и следващия или пък си "почини" с един Дименшън

Много е красив :clap:
Никога не съм шила с вълнени конци и нямам представа как се шие , много ми харесва гобленчето ти , много ми е интересно как ще ги оформиш , убедена съм ,че тези дни ще видим и останалите два :kissyou:

Гоблена е великолепен!Всичкото в сиво-сребристо - бяло ли е крейник?

Ей, ама ти не спиш май.Много е красив!:clap:Хайде давай и следващия или пък си "почини" с един Дименшън

:DСветле ,направо ме разби -да си почина с Дименшън ?! Ама то да ти кажа така съм им свикнала ,че с песен на уста ги шия . Tова ,с Риолиса и материалите като вид, ми се видя по-трудно.Благодаря на всички поздравили ме!Определено обаче се шият бързо, то и няма много шев по тях де, просто ефекта им е в повече.Доста крейник (сребрист) има по клоните, по чашите ,бутилката и купата имитира стъклото на места.Съжалявам, че няма как да се покаже на снимката.Но има и тонове в сивата гама с вълнените конци.Ламето е по-скоро контур.
Роси ,мисля да ги сложа в сребристо паспарту и с черна рамка и трите , ама като му дойде реда ( пък може и паспартутата да са по ред-червено, лилаво и зелено).Ще се реши след време.
Благодаря още веднъж ,че не подминавате страничката ми!:kissyou:

:clap:Страхотни са тези попълнения на Риолис! Само тези двата ли са или има и други от серията?

Назад