Здравейте, включвам се и аз с една тема, която също ме вълнува, но моля да бъда разбрана с чувство за хумор и шилите тези гоблени да приемат уважението ми към труда им, но не и към резултата!:idea:
Та на въпроса- възхущават ме куп съфорумки- стари гобленарки с изключителни работи, но като видя "Момичето с книгата", "Момичето с шапката", "Старецът с лулата" и "Пинки"-то, направо полудявам...
Имате ли такова отношение към определени гоблени?

Та на въпроса- възхущават ме куп съфорумки- стари гобленарки с изключителни работи, но като видя "Момичето с книгата", "Момичето с шапката", "Старецът с лулата" и "Пинки"-то, направо полудявам...
Имате ли такова отношение към определени гоблени?

))))
)))) 

Е, като я видяхте какво ще кажете?! Не съм толкова добра и богата, че да я ушия, така че си оставам с тази на Миленчето
 Е, като я видяхте какво ще кажете?! Не съм толкова добра и богата, че да я ушия, така че си оставам с тази на Миленчето Иначе  с  кеф  бих  ги  шила,  но  за  съжаление  на  практика  ще  добавя  всички  принцеси,  принцове  и  сюжети  отпреди  векове  в  групата - не  бих  шила.
  Иначе  с  кеф  бих  ги  шила,  но  за  съжаление  на  практика  ще  добавя  всички  принцеси,  принцове  и  сюжети  отпреди  векове  в  групата - не  бих  шила.