моето скромно начало

• Началник на темата Началник на темата rosicaemilova
  • Начална дата Начална дата
Здравейте и от мен.Мечка страх,мене не.Колекциата ми е по-малко от скромна,но се надявам бързо да я увелича.Сега ще ви покажа какво съм сътворила за наколко месеца.

Това е щампа на Роял Париж.Аз първо на щампи се учих.

Тук ми остава съвсем малко от едното бяло облаче и е готов за рамка,но нарочно не го дошивам,защото стане ли готов,няма да се стърпя да не му сложа рамка,а намаляха финансите.

Първото ми гобленче,шито на гобленова панама и по схема.Уших го точно за 6 дена.Много си го харесах това конче и нямах търпение да го имам.Дадено е за рамка.Като дойде ще ви покажа и с рамка.
Това е за сега от мен.Започнала съм нов гоблен и се надявам скоро да ви покажа и него.

Многообещаващо начало :clap::clap::clap::clap:
Давай в същия дух.........

роза

Ето новото ми попълнение,което много си го харесвам.В четвъртък ще ходи за рамка,а другата седмица ще ви го покажа облечен:gipsy:

Ето розата и в рамка.Днес си я взех облеченка.Не се справих нещо със снимките.Полсе пак ще пробвам и ще кача други,но нали сега нямам търпение да ви се похваля:)

От тези мъничета имам 4-точно репичките и доматите ги нямам,много са красиви и приятни за шиене.Уший и останалите,че да ти красят кухнята.

Чудесни са,чак на човек да му се заеде салата с марулки и репички:D
Поздравления!!!!:clap::clap::clap:

Благодаря ви!
Да,и другите ще ушия,но ще ги шия като почивка от големите гоблени.Надявам се скоро да окажа всичките.:kissyou:

Да ви покажа Рошко в мой импровизиран вариант,избоцкан вчера и днес.По-късно ще ви го покажа и с фон.:idea:
ето го и с фон

Последно редактирано:
Назад