моето скромно начало

• Началник на темата Началник на темата rosicaemilova
  • Начална дата Начална дата
Много хубаво изпъкват молещите се ръце на черната панама, а бодчетата изглеждат много равномерни и спретнати! Аз сега виждам и предното ти гобленче и то също ме плени с нежността си! Поздравления за труда и чудесните резултати! :clap: :clap: :clap:

Много хубаво изпъкват молещите се ръце на черната панама, а бодчетата изглеждат много равномерни и спретнати! Аз сега виждам и предното ти гобленче и то също ме плени с нежността си! Поздравления за труда и чудесните резултати! :clap: :clap: :clap:

Благодаря ти много за милите думи!:kissyou::kissyou:

Поздравления Роси.Най-накрая го завърши.Много е красив със здраве да му се наслаждаваш.

Браво,Роси.Страхотен е!Видя ли,че си заслужи да го завършиш.Давай сега лебедите!

:clap::clap::clap:
Роси,големи сладури си създала:kissyou:
Много ми харесаха.

Браво Роси!
Получили са се невероятно,много симпатични и нежни! Поздравления !

Да ви покажа Малката богородичка,която избоцках набързо и преди малко рамкирах с 300 зора и довочера ще ходи при новата си собственичка.

Последно редактирано:
Прекрасно си се справила с рамката, :clap:

А сега видях и розите - фантастични са, :clap::clap::clap::clap:

Леле,Роси,аз като ти казвам,че си включила на турбо,като фабрика си.Прекрасна е Богородичка,със здраве да си я гледа новата собственичка!

Розите са повече от фантастични!:kissyou:
Приказно изглеждат!:clap::clap::clap:

Натиснах "увеличи", за да видя розите в цялата им прелест!!!:loveglasses::clap:

Браво Роси! Розите са невероятни,като истински са! Кое ще е следващото попълнение към готови? :)

Назад