rosicaemilova 20 Октомври 2010 #21 Това е последното готово гоблвенче,от многото започнати.Прано и изгладено и ще ходи за рамка:gipsy:
lili2024 20 Октомври 2010 #22 пу първа го видях.Роси страхотен е.много нежен и красив.със здраве да му се любуваш:clap::clap::clap::kissyou::kissyou:
пу първа го видях.Роси страхотен е.много нежен и красив.със здраве да му се любуваш:clap::clap::clap::kissyou::kissyou:
rosicaemilova 27 Декември 2010 #24 След като другарчето ми от играта вече получи подаръчето си, мога вече да сложа тук снимки на това,с което се занимавах преди Коледа. и моя най-голям помощник:idea:
След като другарчето ми от играта вече получи подаръчето си, мога вече да сложа тук снимки на това,с което се занимавах преди Коледа. и моя най-голям помощник:idea:
rosicaemilova 9 Март 2011 #25 Вече мога да кача тук снимка на гобелнчето,което подарих на lili2024 за 8ми март.
F fanivarna 23 Април 2011 #27 rosicaemilova каза: Благодаря на всички за куража и похвалите.Ето и кончето в рамка Кликнете, за да разширите... :clap::clap::clap:
rosicaemilova каза: Благодаря на всички за куража и похвалите.Ето и кончето в рамка Кликнете, за да разширите... :clap::clap::clap:
rosicaemilova 5 Май 2011 #28 Здравейте.Да ви покажа какво избоцках на бързо,което много харесвам.Благодаря на puxito за отзивчивостта-тя ми прати схемата :kissyou:
Здравейте.Да ви покажа какво избоцках на бързо,което много харесвам.Благодаря на puxito за отзивчивостта-тя ми прати схемата :kissyou:
dudka_85 5 Май 2011 #29 Пу,пу,първа я видях.Страхотна е ,Роси.Много е нежна,а и ти я избоцка за нула време.Браво,мила,с радост да си я гледаш!
Пу,пу,първа я видях.Страхотна е ,Роси.Много е нежна,а и ти я избоцка за нула време.Браво,мила,с радост да си я гледаш!
rosicaemilova 5 Май 2011 #32 Благодаря ти,Лили.Да бързо я уших.Много е приятна за шиене-за 2 дена стана готова.:kissyou:
puxito 6 Май 2011 #36 rosicaemilova каза: Здравейте.Да ви покажа какво избоцках на бързо,което много харесвам.Благодаря на puxito за отзивчивостта-тя ми прати схемата :kissyou: Кликнете, за да разширите... Страхотна е станала:clap::kissyou:
rosicaemilova каза: Здравейте.Да ви покажа какво избоцках на бързо,което много харесвам.Благодаря на puxito за отзивчивостта-тя ми прати схемата :kissyou: Кликнете, за да разширите... Страхотна е станала:clap::kissyou: