Doris!

• Началник на темата Началник на темата doris
  • Начална дата Начална дата
Дорис,гоблените ти са прекрасни! :clap: Много ми харесаха балерините .Къде мога да си поръчам балерината на син фон в скок.Искам да го ушия.До сега съм шила само пейзажи и една икона.Но в този гоблен се влюбих.Ще съм ти много благодарна ,ако ме насочиш.Аз съм също от Варна,дали не бих могла да си го поръчам в някой от нашите магазини. :blueflow:

Дорис,гоблените ти са прекрасни! :clap: Много ми харесаха балерините .Къде мога да си поръчам балерината на син фон в скок.Искам да го ушия.До сега съм шила само пейзажи и една икона.Но в този гоблен се влюбих.Ще съм ти много благодарна ,ако ме насочиш.Аз съм също от Варна,дали не бих могла да си го поръчам в някой от нашите магазини. :blueflow:

"Синята балерина" сама съм си я комплектовала със схема от форума ,ако решиш ще я изровя и ще ти я пратя:idea::kissyou:

:flower: Дорис ще ти бъда много благодарна ,ако наистина ми изпратиш схемата.Аз ще го комплектовам сама.Когато имаш време.Много ти благодаря ! :blueflow:

Дорис,Моргана изглежда прекрасно:clap:Влюбих се в нея от пръв поглед,:Dнаправо ме предизвикваш:idea:

Сладурско е !:clap:Много харесвам дребосъци, но защо ли не мога да ги правя:(

Може да е малко ,но коства също толкова време и нерви, колкото по-големите бродерии, така че големината няма значение, а само желанието с което е направено и подарено :clap:

Назад