abazova_s Гобленар 29 Ноември 2011 #121 Дорис,за първи път я виждам и много ми хареса.Чакам да я видя облечена в рамка.:clap:
Юра Гобленар Модератор 29 Ноември 2011 #123 Величествена, загадъчна и много женствена - уникална е :clap::clap::clap:
mamani Гобленар 29 Ноември 2011 #125 :clap:Чудесна е ! Прекрасна и опасна!:clap: Morgana-Folis Catus http://vbox7.com/play:5438a816
Tais 29 Ноември 2011 #127 doris каза: Моргана-"изпрана" , утре заминава за рамка..:idea: :kissyou: Кликнете, за да разширите... Дорис,страхотна е.Много шикозна,строга и в същото време нежна и аристократична :clap: Май ме запали искам и аз такава:gipsy:
doris каза: Моргана-"изпрана" , утре заминава за рамка..:idea: :kissyou: Кликнете, за да разширите... Дорис,страхотна е.Много шикозна,строга и в същото време нежна и аристократична :clap: Май ме запали искам и аз такава:gipsy:
maleks Гобленар Модератор 29 Ноември 2011 #129 :clap:БравУС, Дорис!Много, ама много ми харесва!Ще я чакам и в рамка!
vishenka 29 Ноември 2011 #133 nvvs каза: Кога я почна, кога я завърши? Прекрасна е !!:clap::clap::clap: Кликнете, за да разширите... Няма и 1 месец от започването и свършането:idea: Браво на Дорис! Страхотна МацкЕ станало:clap:
nvvs каза: Кога я почна, кога я завърши? Прекрасна е !!:clap::clap::clap: Кликнете, за да разширите... Няма и 1 месец от започването и свършането:idea: Браво на Дорис! Страхотна МацкЕ станало:clap:
decor 29 Ноември 2011 #134 Както винаги оригинална и уникална!!! Страхотно попълнение :clap::clap::clap:
TDK 29 Ноември 2011 #135 Страхотна е!!! Отново ни изненада със страхотен гоблен!:kissyou::kissyou::kissyou:
doris Гобленар 29 Ноември 2011 #136 :kissyou: Знаете ,колколко много ценя вашето мнение! МНого ви БЛАГОДАРЯ момичета!:kissyou::kissyou::kissyou:
:kissyou: Знаете ,колколко много ценя вашето мнение! МНого ви БЛАГОДАРЯ момичета!:kissyou::kissyou::kissyou:
rodich 29 Ноември 2011 #139 Ехаааа, щом Моргана е тук, меча Ескалибур едва ли е далеч ............. Поздравления! Доста интересна тема и супер изпълнение! :loveglasses:
Ехаааа, щом Моргана е тук, меча Ескалибур едва ли е далеч ............. Поздравления! Доста интересна тема и супер изпълнение! :loveglasses:
Ирка88 Гобленар 29 Ноември 2011 #140 Как съм изпуснала и аз..... Чудесна, е Дорис! Много бързо ги почваш и завършваш, :kissyou: