Дида Гобленар Модератор 13 Юни 2014 #281 Доритаааааааа, направо ме съсипвате с тази красавица.........Прелестна, мила!!!! Не знам, още се моткам да я включа в плановете си дори. Искам да я пипна.............♥♥♥
Доритаааааааа, направо ме съсипвате с тази красавица.........Прелестна, мила!!!! Не знам, още се моткам да я включа в плановете си дори. Искам да я пипна.............♥♥♥
walentiina Гобленар 13 Юни 2014 #282 Дорис,поздравления!Перфектна изработка и невероятна красота! :kissyou:
doris Гобленар 14 Юни 2014 #288 :kissyou:Благодаря на всички за милите думи...!:kissyou::kissyou::kissyou:
vesi700 14 Юни 2014 #290 перфектна е красавицата, Дорис, ще взема да си я сложа на декстопа, че да ме вдъхновяваш!!!:clap::kissyou:
перфектна е красавицата, Дорис, ще взема да си я сложа на декстопа, че да ме вдъхновяваш!!!:clap::kissyou:
doris Гобленар 17 Май 2015 #293 Отдавна не се съм показвала нещо гоотово . но това "сладурче " е вече в рамка и съм щастлива ,че го имам..:idea:
Отдавна не се съм показвала нещо гоотово . но това "сладурче " е вече в рамка и съм щастлива ,че го имам..:idea:
Дида Гобленар Модератор 17 Май 2015 #297 Дорита, перфектна ножичка и чудесно оформление !!! Много е сладка!!!