Моята колекция

• Началник на темата Началник на темата do_ni
  • Начална дата Начална дата
Всички са много красиви!Прекрасна колекция :clap:Поздравления!:kissyou:

Последно редактирано:
Тези комплектовки са ми подарък от една приятелка, но се оказа, че има нещо сбъркано в гамата и изпълнението е далеч от оригинала, но нали на харизан кон зъбите не се гледат.... уших и тях.

Е, това е за сега от мен. Напоследък се мъча с триптиха с негърката. Бавно върви, ама съм упорита. Дано скоро ви го покажа готов.

Невероятни са всичките ти творби, браво, много ми допаднаха :clap::clap::clap::kissyou: Пожелавам ти още много нови попълнения!

Поздравления! Сътворила си прекрасни гоблени. А дъщеричката ти ще ти стане достойна продължителка на хобито.:)

ЧБМ

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА!
Поздравявам ви с последното си творение - току що изпрано и колосано.

:eek:Аз останах без думи! Прелестна колекция от гоблени :clap:
Поздрави и на малката гобленарка, а за пеперудата просто нямам думи - разкошна е!
И един въпрос - с какво си колосваш нещата плетени на една кука?

браво , много красиви гоблени , особено ми харесват малките на Вилер, те са и в моите планове:clap:

В отговор на cecunka - Колосването го правя по първобитния начин със сладка вода. Пробвах с лак за коса, но не се получи. Знам, че има специален препарат за колосване, но в нашия район никъде не съм срещала. Приятелка ми каза да пробвам с пяна за коса или крем за бръснене. При следващите пеперуди, които сега подготвям за осмомартенски подаръци ще експериментирам.

Дръж здраво пеперудката - струва ми се , че всеки момент ще литне....:D:clap::clap::clap:

най-новото попълнение

Завърших най-сетне първата част от триптиха. Не съм шила никога нещо толкова трудно. През цялото време си мислех, че някой прекара картините през програма и ни ги пусна без грам корекция по тях. Има страшно много единични бодове. Прави впечатление, че еднаквите конци в отделните части са с различни знаци. Още не знам дали ще продължа с другите три. Не ми се разшиваше, но бих променила някои цветове по женската фигура. Представям ви резултата.

Поздравления за упоритостта ти! Но е станал много добър!:clap::clap::clap:

Страхотно изпълнение, БРАВО, станал е много красив, не се чуди ами почвай и другите:clap::clap::clap:

Поздравления за търпението-резултата е повече от добър. Захващай и останалите части на мисля, че ще съжаляваш :kissyou:

:clap:чудесна колекция-все големи и красиви гоблени! Поздравления за дъщеря ти-красиво гобленче е измайсторила!:thumbup::thumbup:

Чудесна колекция! :clap::clap::clap:

Пожелавам ти скоро да рамкираш и другите красоти..............

А относно последният - може и да е много труден, но си заслужава. Прекрасно се е получило, явно ще се измъчиш, но смело напред с другите :gipsy:

:clap::clap::clap: Колекцията ти е впечатляваща. Всичките ти гоблени са много красиви :clap:

Назад