Моята колекция

• Началник на темата Началник на темата do_ni
  • Начална дата Начална дата
Страхотен щъркел,както и всичко,което разгледах тук.Много хубава колекция-разнообразна и красива.

Благодаря ви момичета, много сте мили. На линия съм отново, защото дъщеря ми се сърди, че не съм ви показала и нейната гордост. Тя е само на 10 години, но вече навлиза в занаята. Ето какво уши тя:

Ауу, на 10 години и вече е ушила това? Не мога да повярвам, БРАВО на нея. Учудвам се защото моята дъщеря е на 14 год., но изобщо няма интерес и желание. Радвам се на такива деца. :clap:

Завърших най-сетне първата част от триптиха. Не съм шила никога нещо толкова трудно. През цялото време си мислех, че някой прекара картините през програма и ни ги пусна без грам корекция по тях. Има страшно много единични бодове. Прави впечатление, че еднаквите конци в отделните части са с различни знаци. Още не знам дали ще продължа с другите три. Не ми се разшиваше, но бих променила някои цветове по женската фигура. Представям ви резултата.
С какъв бод го шиеш - гобленов или кръстчета, че не можах да разбера от снимката. Много се бях "зарибила" по този триптих и мислех да започвам да си набавям конците и да го започвам лека по лека, но виждам, че наистина има доста разлика от картината и ушития гоблен, за съжаление. Като видях, че е с около 50 броя конци предположих, че ще има много единични бодове, но по принцип точно такива гоблени имат дълбочина и стават много хубави.
А с този някак си не се е получило. :(

Назад