Моята колекция

• Началник на темата Началник на темата do_ni
  • Начална дата Начална дата
Поздравления за показаните досега гоблени:clap::clap:Очаквам да покажеш и другите!

Благодаря ви момичета, много сте мили. На линия съм отново, защото дъщеря ми се сърди, че не съм ви показала и нейната гордост. Тя е само на 10 години, но вече навлиза в занаята. Ето какво уши тя:

Поздравления за красивите гоблени!:clap:
А дъщеричката ти с право се гордее с първото си гобленче.Справила се е блестящо.:clap::kissyou:

Поздравления за прекрасната колекция! Аз също много харесвам големи пейзажи. А дъщеричката явно е достойна продължителка на маминия занаят.Чудесно се е справила с букетчето.:clap::clap::kissyou:

Красива и разнообразна колекция!!!:loveglasses: Дъщеря ти се справя перфектно!!!:clap: Дано да продължи в същия дух.:kissyou:

:clap::clap::clap: за цялата колвкция! Специален поздрав за дъщеричката. :clap:Прекрасно се е справила. :kissyou:

Поздравления за прекрасната колекция.Особено ме впечатли гоблена с кокошчиците не съм го виждала до сега.:clap::clap::clap:

Приеми и моите искрени поздравления!
Чудесна колекция!
И аз имам слонност към пейзажите,а при теб видях много красота.
Браво и на щерката!Достойна мамина отмяна!

Хубави гоблени имаш.Много си харесах серията птички и пилетата от първия пост.Браво.

Поздравления и от мен!Искренно ти завиждам,че си успяла да"зарибиш" дъщеричката.Справила се е отлично.Моята дъщеря е на 18г.,но изобщо не проявява интерес.Чакам другите творения:kissyou:

Както обещах ще продължа да ви представям моите творения. Следващите две са птиците към серията, която ви показах по-рано.

Икебаните съм ги преработвала по мой вкус. Променях фона и други цветове. Коледната звезда сама си я направих в подходящ формат, за да върви към тази серия.

Влюбена съм в тези гаврошчета още от времето, когато ги уших. Детската стая се изпълни с тях.

Назад