За любителите на Golden Kite

Тъй като аз никога няма да се престраша да започна такъв голям гоблен, каквито са на ГК, то поне често надничам тук при вас и в осинка. Днес се натъкнах на ето този процес, размерите му са направо ужасяващи :confused: Не знам кой е гоблена, но ето да си изплакнете и вие очите

Калуга, направо ме шашна - страхотен напредък и толкова много цветове, отивам някъде да се срамувам от себе си.

Последно редактирано:
аз на един руски сайт видях фото на разпънат този гоблен на стена , и беше не дошит още малко долу,до него стоеше жена......Толко е голям ,като килим....Търсих пак този сайт ,но не мога да намеря......:(

Момичета най-после и аз ще започна мечтата си!!!!Благодарение на феите от ОСИНКА вече имам схемата на ГК 1872. Още някой я търсеше но не си спомням кой.Пишете ми ще ви я изпратя.

:eek: Майко мила! Нямам думи, направо ще изпадна в депресия. Хората какви чудеса борят, а аз цикля на най-обикновен гоблен вече две години:uhhhh:

Според мен е тъкано,както и дамаската на диванчето ,което Аби беше показала преди време.

Това е щампа, а възглавниците са плюшени, но това което сложих като етап на някоя много упорита руска дама като краен резултат трябва да се получи като завивката и възглавниците. Калуга сподели преди няколко поста, че е виждала в друг сайт гоблена почти ушит и че е голям колкото килим. Така поне разбрах аз нещата. Ако греша, моля Калуга да ме коригира :confused::kissyou:

снимка,която аз видях(ще я потърся още) на недошит гоблен на Golden Kite, май най-големия вариант и най сложния на тази картина!

И така който иска да притежава този шедьовър на шедьоврите моля да ми пише на ЛС.Имам го благодарение на едно руско момиче.В интерес на истината досега не съм се заглеждала много в този гоблен но се впечатлих от големината му.Друго е да четеш за размерите друго е да го видиш визуално.Хубав ден ви желая момичета.:kissyou:

аз мислех първо него да почвам.Много ми хареса и сега вече съжалявам,защото като го видях колко хубаво става и :loveglasses:.Но все пак си представих тази рускиня вече снимана пред готовия гоблен с бастунче и побеляла коса(това в кръга на шегата):D

Назад