За любителите на Golden Kite

Като завръщане у дома след дълго отсъствие.....Чета и гледам снимки и пак чета и се радвам, че любителите на се увеличават. Момичета прекрасни неща сте сътворили. Нямам думи. Моят напредък е съвсем малък - нямам време, а и напоследък се зарибих да шия портретите на внучетата.
Преглед на прикачен файл 181658
Това не е по темата, ама се надявам майсторки като вас да го оценят.
Преглед на прикачен файл 181659
Трябва да стане това
Преглед на прикачен файл 181660
След 200 цвята 12 са направо приказка...

Като завръщане у дома след дълго отсъствие.....Чета и гледам снимки и пак чета и се радвам, че любителите на се увеличават. Момичета прекрасни неща сте сътворили. Нямам думи. Моят напредък е съвсем малък - нямам време, а и напоследък се зарибих да шия портретите на внучетата.
Преглед на прикачен файл 181658
Това не е по темата, ама се надявам майсторки като вас да го оценят.
Преглед на прикачен файл 181659
Трябва да стане това
Преглед на прикачен файл 181660
След 200 цвята 12 са направо приказка...

Нова красота се е появила :) И бебето е супер! :)

Момичета, не съм се отказала. Единият ГК ми е зареден вече, но липсва за сега панамата. И другият ще заредя, и в началото на 2018 ги почвам.
Елена, дано си добре! Ти поне показваше етапи, а отдавна не си се обаждала... :( Как си?
Тишината в тази тема ме натъжи... :(
Заредих този:Преглед на прикачен файл 182029
Другият, на който се спрях още не съм заредила, но и това ще стане. Негова снимка бях качила и преди, но пак я качвам / само информативно/ Преглед на прикачен файл 182030

Много дълго време се възхищавам на вашите творби и най накрая се реших.Само че шия гобленов бод поради финансови.....Но ще чакам вашето мнение.Това е Флоритда-1330

Последно редактирано:
От 2012 г. следя темата, от тогава имам желание да започна да шия гоблен на GK. Единствено съжалявам, че тогава не се престраших да започна, а едва тази година се поддадох на тази лудост. Исках да понапредна малко, за да ви представя малък етап от моето гобленче GK1698 - 990/702 Преглед на прикачен файл 182133Преглед на прикачен файл 182134Преглед на прикачен файл 182135

Страхотни неща момичета!Радвам се,че показвате,защото наистина тишината тежи!А и аз досадих с тези дълги обяснения!Спрях малко-от около 4 месеца си почивам.Скоро ще кача етап!Спорна да ви е работата!

От 2012 г. следя темата, от тогава имам желание да започна да шия гоблен на GK. Единствено съжалявам, че тогава не се престраших да започна, а едва тази година се поддадох на тази лудост. Исках да понапредна малко, за да ви представя малък етап от моето гобленче GK1698 - 990/702 Преглед на прикачен файл 182133Преглед на прикачен файл 182134

Преглед на прикачен файл 182135

Браво!

Назад