Как да си направим украса от стериопорени топки, сърца....

• Началник на темата Началник на темата rostso
  • Начална дата Начална дата
Първите две са готови:
022609418.jpg

022609415.jpg

Голямо БЛАГОДАРЯ ! на kati31

:clap: Да си призная, имам слабост към това изкуство, много ми въздейства, а ти си се справила, повечеееее от чудесно

Здравейте, няколко момичета ме питаха за начина на правене на яйца, и аз обещах да направя клип.... Оказа се, че е много трудно да съм си в къщи по светло, и да не съм сама/нали някой трябва да снима все пак:greeneye: / Извинявам се за закъснението! Специални БЛАГОДАРНОСТИ на Иваничка и Ducky за линковете още преди Коледа, тази техника е от рускините, аз просто я прилагам! Клипа е 8 минути, НЕ МОГА ПО-БЪРЗО , ако Ви е досадно.... това е положението!

Успех на всички с Великденските приготовления!:flower::flower::flower: Приятно гледане!

http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=2492

Клипа е 8 минути, НЕ МОГА ПО-БЪРЗО , ако Ви е досадно.... това е положението!
Иренче, клипът е страхотен!:clap:
Дори на такива леваци като мен ми стана ясно как да го сътворя!
Доста формички изхвърлих до сега в неумението си да го направя перфектно, но вече с твоя нагледен урок се надявам да успея! :idea:

Иренка, клипът е много добър!:clap::clap: Мога само да завидя на скороста, с която сътворяваш такива красоти :kissyou:

Малки и шаренки:-|.Боядисани с акварелни боички и брокатено лепило!

Последно редактирано:
Като ви гледахме какви красиви украси творите, със сина ми решихме и ние да опитаме - ей така, набързичко. Само с пайетки и мъниста се получи това

Съпругът ми реши, че е безподобен кич / може и да е прав/ :D , но важното е, че детето е много, много доволно.

Момичета всичките ви произведения са много красиви:clap::clap: но от къде намирате тези парчета плат с коледни мотиви за играчките,това ми е най-трудната част от цялата изработка.Ровя се постоянно в нета да намеря някъкъв онлайн магазин за такива платове,но без успех:(.Ако някой знае нещо нека ми каже:rezando::rezando:

Момичета всичките ви произведения са много красиви:clap::clap: но от къде намирате тези парчета плат с коледни мотиви за играчките,това ми е най-трудната част от цялата изработка.Ровя се постоянно в нета да намеря някъкъв онлайн магазин за такива платове,но без успех:(.Ако някой знае нещо нека ми каже:rezando::rezando:

Могат да се използват коледни покривчици-каренца от по-малките, например!

За платовете си беше проблем в София, добре, че кроти ходи до Германия, иначе пълна нищета по нашите магазини... СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ! :flowerlove:

Сега да покажа нагледно, нарочно правих еднакъв мотив на 18 каунт и на 14 -

и ето после как стават на малка форма и на голяма - в двата края на кошницата.

Аз дали да не се пробвам, а? Мерси за инфото, ще се кандидатирам, поне имам кошница......

tazzzz, БЛАГОДАРЯ ТИ!:kissyou:

Иренка, не се плаши защото си страхотна във всичко, което правиш. Ще се справиш и с това да покажеш в предаването, какво майсториш.
Пожелавам ти успех :kissyou:

Назад