Много Ви благодаря на всички за подкрепата! Надявам се, да не се изложа МНОГО :baby:, в понеделник 18.04.ще е предаването от 9,15 часа, ще има и други демонстратори, надявам се. С автобус ще ни транспортират извън София, където е студиото на Гала. Целувам Ви силно , всички, и сядам да шия, че нямам мотиви.... срам!:uhhhh:
страхотна новина ще го гледаме разбира се който не може ще гледа на запис много ще ми е интересно щом ще участваш яйцата са невероятни няма как да се изложиш сигурна съм късмет
Ирена, представи се чудесно!:clap:
Не можах да участвам Имам алергия която точно сега ме изненада неприятно и нямам глас,но показаха снимките с които участвах.
Здравейте, аз преди малко се прибрах, и като гледах записа се успокоих, че не личи притеснението ми, чак толкова.... Искам да благодаря на всички момичета, за подкрепата, от която имах нужда! :kissyou::kissyou:
От Гала разбрах, че всеки ден ще има демонстрации на различни техники - тази седмица, до Великден! Който има възможност да гледа, имаше снимки на прелестни яйца ! gali na sko,, жалко, че няма да те видя на живо, прелестите трябва да се виждат! Оправяй се!:flowerlove:
:clap: и от мен Иренка. Много ти благодаря за клипчето, което си пуснала за яйчицата, чудесен учител си. А в предаването се представи отлично, много си беше естествена.
Поздрави от мен. :kissyou: