Kaто видях линковете,които i.p.stamenova е пуснала направо онемях:kissyou: и ме засърбяха ръцете да пробвам единия модел.Ето и крайния резултат.В интерес на истината пайетките ми идват малко в повече,но все пак съм доволна като за първи опит.:idea:
С обикновени,само преди да ги забода в топката,намазвам върха с малко лепило.Може и с такива с топченце на върха,но не знам дали няма да стане много натрупано.Успех!:kissyou:
Още веднъж благодаря и много се радвам,че ви хареса!Ето още един модел,който стана доста по-изчистен и лично на мен ми допада повече.Благодаря на i.p.stamenova за линкчето:kissyou:
Аз понеже обещах да покажа и тук - не са трудни камбанките, изобщо... ето вижте URL=http://radikal.ru/F/s46.radikal.ru/i113/1012/f7/459049779c26.jpg.html]
:clap:на всички които сътвориха тези красиви играчки за елхата-топки,камбанки и ...!И аз да не остана назад!Първата и .... !Толкова с подръчни материали!Догодина повече!Мисля че топката ми е малка!Кажете с какъв размер топки работите!?:idea:
:clap::clap::clap: Сладурска топка! Не ми изглежда малка /то си зависи на каква елха ще я слагаш/, най вече се правят 80 мм, 55 мм са ми мънички, а майсторите правят и 100 мм - те са едрички, аз не съм ги пробвала още....
Аз днес вечерта се опитах да направя нещо по-различно, отдавна децата ме врънкат за снежен човек. Не е идеален - но с подръчни средства в къщи - ТОЛКОВА...
Трябват по-големи пайети за копчета, но нямам в нас, засега толкова.