Престраших се и аз да покажа моите произведения. Колекцията ми е малобройна и ще я покажа малко без ред, но.....така се случва.
Започвам с неща, които съм шила и подарила:
Това беше избрано за шефката ми, но стигна до друг получател,
Благодаря ви момичета, имам още неща, но ще ги покажа утре. Снимките са на домашния ми компютър, а трудно се "класирам" да го ползвам от мъжете в къщи :greeneye:
Мария, тези нарциси ми напомниха за пролетта, толкова са истински :clap: А за количеството-не се притеснявай. С този форум бройката много бързо расте. Моят син вече ме е обявил за зависима..... от гоблените
Много са красиви всичките!:clap: Струва ми се, че тръпката е по-важна от бройката. Желая ти да имаш много време за хобито и да умножиш колекцията!:thumbup::kissyou:
Това е единствения гоблен "удостоен" с честа да краси хола ми, защото е единствения ми голям гоблен. Но с моята слабост към "мъници", мисля че скоро ще започна и тях да закачам там :idea:
А това са ангелчетата ми на Ланарте. Оригиналната комплектовка ми е подарък от Keissi за Коледа и успях да ги зашия по време на дългите празници.
Кeissi, мила благодаря ти още веднъж :kissyou:
Единствено съжалявам, че въпреки многото снимки, които направих, на нито една не се виждат прекрасните реални цветове.
Наканих се най- сетне да покажа и тук подаръците, които направих за другарчетата си от игрите. Първото е комплекта игленик и калъфче за ножичка за другарчето от осмомартенската игра , а другото са "игленичетата "- подаръци за виртуалните ми приятелки от предишни игри