Моите "картинки"

• Началник на темата Началник на темата m_rija
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви много за милите думи, момичета! Вашите оценки са мноооооооого голям стимул да продължавам да се старая :idea:
Radi, списъка с приятелите е дългичък, но за тях още нищо не съм направила, всички тези украшения за елха ще заминат за чужбина, обещала съм ги на братовчедка си, да участва с тях в някакъв традиционен панаир в селото в което живее....
Сега ви показвам и последните, които направих за там....Ииииииииииии започвам за близки и приятели:party:

Още малко коледни играчки, вече за подаръци на близки хора. :idea:
Снимала съм ги отпред и отзад

Роси, първите си ги купих от Слънчоглед, просто си ги поръчах по интернет, следващите си ги поръчах от 8888bg.com - това е магазин на нашата съфорумка kati31. Tя дава и отстъпка за съфорумки- повече може да видиш тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=7621&page=2
Сърцата ми са размер 60мм, само две са от 80мм. А всички топки са 80мм в диаметър. :kissyou:

Благодаря ви, момичета за милите думи!!!
Искам да се включа с още малко коледно настроение, вече направено за украсата в детската градина на синчето. Аз не можах да устоя на многото идеи дадени в темата за украсите и така се родиха тези ангелчета. Малко "пънкари" станаха, поради липса на по-подходящ материал за косата, но и така Малчо си ги хареса.

Слагам две снимки, че истината е някъде по средата :lady:

Разбира се, понаправвих и няколко топки защото без тях , цитирам :D "елхата в градината, няма начин да стане най-хубавата и Дядо Коледа няма да ни донесе подаръците, които сме поръчали"

За тези "произведения", госпожата казала, че ми пише шестица и синчето беше много гордо с мен :D

Момичета, страхотни сте! Благодаря ви за милите думи :flowerlove:
Нямам нови неща за показване, защото се "боря" с един по- големичък Дименшън. Но се сетих, че не съм показала подаръчето за другарчето ми от коледната игра. Да ви представя "Snowman biscornu" на Faby Reilly

Току що завърших нещо, което ми беше отдавнашна мечта да пробвам дали ще се справя и бързам да ви го покажа за да чуя мнението ви. Представям ви първата си играчка направена с техниката филцоване, иглонабиване, фелтинг или валяние(както му казват рускините). По желание на синчето, беше избран любимия му анимационен герой - Скръф. Дано повече хора да го познават, за да могат да преценят, дали съм успяла да се справя. Аз мисля, че като за първи опит стана прилично :-|

А сега искам да ви покажа нещо, което завърших снощи късно. Това е подарък за мама за осми март - органайзерче за ножичка и иглички направено от стари CD-та. Малко съм го поизкривила при монтажа, но мисля че се получи горе-долу добре, а и на мама сигурно ще и е полезно, защото непрекъснато си търси ножичката и иглата като започнe да шие :D

Благодаря на всички, които посетихте моята страничка, за вниманието, интереса и топлите думи ! Страхотни сте момичета :kissyou:
А сега искам да ви покажа над какво се потрудих почти седмица - възглавничка за феята на зъбките. Нали в момента сменяме зъби - трябва да ни носи по-хубави подаръци и по-здрави нови зъбки :D . Макар че, първия който се класира да ползва новата възглавничка беше котката, а не феята :idea:

А сега искам да ви покажа малко подаръци подготвени за близки хора за Великден. Голяма играчка си отворих с този панер, но мисля че резултата си струваше :idea:

Последно редактирано:
Един сладур ....:idea:

Само снимката не я бива....

Последно редактирано:
Най-накрая го завърших:shy2:
Вече мога да ви поканя и на моята тераса :idea:

На втората картинка може да се разгледа в подробности :D

Завърших подаръка за другарчето си в лятната игра ( няма да ви го показвам още :gipsy: ) и веднага ме хванаха да направя котето, което бях обещала на синчето. Не се получи много добре и не мога да разбера от къде дойде "мефистофелското" му изражение, но може следващия опит да е по-добър.
Сега ще ме чака пандата от "Кунг фу Панда" и кучето, което съм обещала за подарък :idea:

Понеже в петък двата Дименшъна, които съм ушила си дойдоха в къщи с рамки и днес хванах мъжо да пробие дупки и да си ги закача на стените реших да се похваля и на вас как изглеждат :idea:

Искам да ви представя и Кунг фу Панда - направих я подарък на синчето за първи юни. И за да е по ясно на аудиторията, която не следи анимациите :D съм я снимала с модела, който ползвах

Искам да ви покажа първото си мънистено цвете. Направих го благодарение на Оля, която сбъдна една моя мечта :kissyou:

Назад