Благодаря ви за милите думи, момичета :kissyou:
А сега да довърша хваленето, което вчера прекъснах по технически причини.
Последната ми рамкирана гордост е първия ми завършен пейзаж :idea:
И докато проучвах Гери ( geniko) какво би и харесало и зарадвало за подарък в осмомартенската игра, май се заразих от нейната "лавандулова" болест
И ето го резултата - това е подаръка на мама за 8-ми март в анфас, в гръб и в профил . А лошата новина е, че фотографа е много калпав.
Момичета, искам да ви представя Валентина :idea:
Тя малко ме поизмъчи с това дорисуване на картинката с контурен бод, но мисля че се получи добре:lady:. Ама съм ужасен фотограф:uhhhh:
Благодаря ви, момичета, много сте мили :kissyou:
marji, ших я на 25 каунт панама, светло розова, през две нишки и стана доста големичка - някъде около 25 на30 см. Но довечера ще я премеря и ще ти пиша на лични.
:heart:
Момичета,взех и разказах на мъжа си за легендите, които се носят по руските форуми- кой гоблен - какво носи в къщата. И веднага получих "спешна " задача, да зашия "нещо ПОЛЕЗНО" за дома
Така се роди "Богатството" на PANNA като подарък за скорошния му рожден ден. Остава само да измисля как да го рамкирам
Благодаря на всички за милите думи.:kissyou:
А сега искам да ви покажа последното си произведение - завърших го снощи и много ми се иска да чуя мнението ви, защото внесох доста промени в модела. Ших го за брат ми, който катастрофира много тежко преди няколко седмици и го започнах с огромно желание и известна доза суеверие, дано му помогне да оцелее и му донесе така желаното здраве.
Е, слава богу, дори вече го изписаха от болницата и ще се оправи напълно до 6 месеца и сега ще си получи подаръка за здраве - ЗДРАВЕТО на PANNA
Момичета, мнго ви благодаря за милите думи и за пожеланията за брат ми. Слава Богу, той се оправя за моя и на цялото семейство радост.
Искам да ви покажа как изглеждаше подаръка рамкиран. Е, не свалих фолиото за снимката, но вие се сещате , че е било красиво, нали?:idea:
И сега, тъкмо съм успяла да се докопам до компа в къщи, да покажа и рамкираната Валентина и един Мечо Пух, който е шит миналата година, но чак сега му дойде реда за рамка. Пух е готова комплектовка на Royal Paris и ми е подарък от Аня ( мила, Яна :kissyou
И за последно тази вечер, защото вече ме пъдят от компа , да покажа последното си завършено пейзажче - то също беше готова комплектовка, подарък за Коледа от моите мъже
Слагам две снимки, защото и двете са малко калпави, та истината е някъде по средата :idea:
Момичета, забравила съм да ви покажа нещо, което започнах аз, а завърши мама, защото се влюбих в кръстчетата и зарязах гобленовия бод. Тези орхидеи ги започнах с гобленов бод и понеже не ми хареса как се получава на черна панама реших, че ще ги шия с фон. Е, да живеят майките, иначе нямаше да видят бял свят
И не мога да се стърпя да се похваля с мераците на пет годишния ми син да бродира. Снимах ги как баба му го учи на първите кръстчета, заел маминото място за бродиране :idea:
Така и така, abazova_s ми изнамери темичката (благодаря, ти мила :kissyou да взема да покажа какво уших на другарчето си от лятната игра. Иначе скоро няма да има с какво да се похваля, защото захванах един Дименшънс, но не ми остава много времe за него :-|
Ето го и подаръчето
Не мога да се похваля с нищо завършено от мен, но искам да ви покажа последните два завършени гоблени на мама, защото много ги харесвам, а и тя много се гордее с тях :idea:
Надявам се и на вас да ви харесат :kissyou:
Мили момичета, много, много благодаря за хубавите и мили думи!!! Вие сте ми страхотен стимул за работа :kissyou:
А сега искам да покажа последната си гордост :rainbow:
"Котето пред градинската врата" на Дименшън
Дойде ред и отново на кръстчетата, след дълго влюбване в изонита. Другия Дименшън все още ме чака, но върви подготовката за коледните празници. И в тази насока реших да се пробвам в направата на бродирани топки и сърца. Хиляди благодарности на mari_ar за обясненията, които ми даде и на veneta_az за линка със снимки в съответната тема. Без вас нямаше да стигна до никъде :kissyou:
А сега резултата от едноседмичните ми усилия отпред и отзад: