Моите "картинки"

• Началник на темата Началник на темата m_rija
  • Начална дата Начална дата
Престраших се и аз да покажа моите произведения. Колекцията ми е малобройна и ще я покажа малко без ред, но.....така се случва.
Започвам с неща, които съм шила и подарила:

Това беше избрано за шефката ми, но стигна до друг получател,

Последно редактирано:
А това са подаръчетата за другарчета ми от игрите, но се каня някой хубав ден да ги зашия и за себе си...

И любимите ми нарциси, първата схема която ми изпрати момиче от форума. Но те са шити с гобленов бод в периода преди да "открия" кръстчета.

Няма значение колко е голяма колекцията ти! Важното е, че са много хубави нещата, които си ушила! браво! :clap::clap:

:clap: Браво Мария, нищо че са малко, но са много хубавки. А аз се любувам на кошничката с цветята, защото тя е подарък от теб. ;)

Благодаря ви момичета, имам още неща, но ще ги покажа утре. Снимките са на домашния ми компютър, а трудно се "класирам" да го ползвам от мъжете в къщи :greeneye:

Много са хубави, нищо, че са малко.Пожелавам ти да напълниш страничката си с красоти.

Мария, тези нарциси ми напомниха за пролетта, толкова са истински :clap: А за количеството-не се притеснявай. С този форум бройката много бързо расте. Моят син вече ме е обявил за зависима..... от гоблените :D

:clap::clap::clap: Мария, нещата са много хубави и стилни. А нарцисите са като истински! :kissyou:

Много са красиви всичките!:clap: Струва ми се, че тръпката е по-важна от бройката. Желая ти да имаш много време за хобито и да умножиш колекцията!:thumbup::kissyou:

А това е моята стена на цветята

Калиите така и забравих да ги снимам без рамка, за да се видят по-добре, ама.... станалото, станало :gipsy:

Последно редактирано:
А това са "картинките" на сина ми :idea: - той така нарича гоблените над неговото легло.

Това е единствения гоблен "удостоен" с честа да краси хола ми, защото е единствения ми голям гоблен. Но с моята слабост към "мъници", мисля че скоро ще започна и тях да закачам там :idea:

А това са ангелчетата ми на Ланарте. Оригиналната комплектовка ми е подарък от Keissi за Коледа и успях да ги зашия по време на дългите празници.
Кeissi, мила благодаря ти още веднъж :kissyou:
Единствено съжалявам, че въпреки многото снимки, които направих, на нито една не се виждат прекрасните реални цветове.

Наканих се най- сетне да покажа и тук подаръците, които направих за другарчетата си от игрите. Първото е комплекта игленик и калъфче за ножичка за другарчето от осмомартенската игра , а другото са "игленичетата "- подаръци за виртуалните ми приятелки от предишни игри

Назад